De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

adidas Terrex

Adidas Terrex – Verenigd door Bergtoppen

" De bergen zijn gewoon een plek van vrede, een plek van kracht. Dat is wat mij drijft. Voor mij maakt het niet uit of het een doel is in de sport, biatlon, of bergbeklimmen. Als je dat doel bereikt, dan is er een gevoel van absoluut geluk." - Laura Dahlmeier, Olympisch kampioene

Het Adidas Terrex-assortiment is thuis voor iedereen die van outdoor sporten en avontuur houdt. Die zichzelf elke dag opnieuw willen uitvinden en die ernaar streven hun grenzen steeds opnieuw te verleggen. De Adidas Terrex-reeks is niet zomaar een productreeks. Adidas Terrex weerspiegelt een levenshouding van vrijheid en ontdekkingsgeest. Het is gemaakt om alle atleten te helpen hun batterijen op te laden en te vernieuwen. Het assortiment combineert vernieuwingsdrang, creativiteit en levensvreugde om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor elk bergavontuur en dat je de elementen kunt trotseren.

Het Adidas Terrex-assortiment is allesomvattend. Je vindt er uitrusting en kleding voor wandelen, trailrunning en wintersporten. Alle sporters worden verenigd door hun enthousiasme voor outdoor.

Wandelen met de TERREX reeks

Adidas Terrex is gemaakt voor de bergen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor lange bergtochten. Of het nu in de Dolomieten of de Pyreneeën is, in de regen of in de sneeuw. Terrex-kleding is uiterst functioneel, gemaakt voor zware omstandigheden en toch zo licht mogelijk ontworpen. Bergsporters als Laura Dahlmeier hebben hun kennis en ervaring ingebracht in de ontwikkeling van de professionele uitrusting. Voor de jassen vertrouwt Adidas op de knowhow van beproefde partners als Gore-Tex om kleding te maken die waterafstotend is en waar je ook op kunt vertrouwen als het weer grillig is. Tegelijkertijd blijft kleding uit de Terrex-serie altijd ademend, zodat je altijd droog blijft. Daarnaast heeft Adidas bewust ingezet op een hoge mate van bewegingsvrijheid door veel elastiek in de jassen te verwerken. Dankzij de lichtheid is het gemakkelijk op te bergen en kun je je snel aanpassen aan het weer. Adidas Terrex heeft in zijn softshell-jacks de nadruk gelegd op wol voor bewegingsvrijheid en thermische isolatie, terwijl nylon beschermt tegen slijtage. Adidas streeft altijd naar een gezonde balans tussen comfort en bescherming. Met Terrex kun je op weg naar nieuwe toppen!

Trail lopen met de Agravic

"Ik heb ontdekt hoe ik kan genieten van alle ups en downs op de trail. Het heeft me geholpen om me niet zo te focussen op de resultaten." - Abby, trail loopster

Til je run naar een nieuw niveau met de Agravic serie trail running schoenen. Je zult met nieuwe flow over bergweiden en rotsachtige bergpaden zweven, altijd op zoek naar het volgende uitzicht en nieuwe uitdagingen. Trailrunning vergt een hoog aanpassingsvermogen en flexibiliteit van de loper, en dat is precies wat de Terrex-schoenen je bieden. De demping is gebaseerd op Adidas Lightstrike-technologie. Die biedt lichtheid en laat je ultradynamisch rollen. Hier kun je jezelf in nieuwe snelheidszones duwen. Voor optimale grip op technisch veeleisend terrein gebruikt Adidas een buitenzool van Continental-rubber. Daarnaast beschermen robuuste overlays tegen schuren in moeilijk terrein. Ook op het gebied van kleding biedt Adidas Terrex je zeer functioneel materiaal dat ademend en licht is en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Duurzaamheid van Adidas Terrex

Een kernelement van de filosofie achter Terrex is duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Adidas probeert altijd zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en zo min mogelijk plastic te produceren. Het ambitieuze doel dat is gesteld is om vanaf 2024 alleen nog maar gerecycled polyester te gebruiken en te stoppen met nieuwe productie. Adidas doet geen loze beloftes en komt met daden. De Futurecraft Loop is de eerste recycleerbare loopschoen. Met datzelfde in het achterhoofd werd de Terrex Myshelter PrimaLoft-reeks gelanceerd. Hoewel duurzaam, wordt stijl nooit verwaarloosd bij Adidas Terrex.

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?