It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Ritchey WCS XC Pedalen

Ritchey

€ 129,95

gratis verzending (4)

Geleverd op 22/12

­

Nog maar 4 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Na Nino Schurter te hebben aangedreven naar meerdere wereldkampioenschappen, wereldbeker titels en Olympische medailles (inclusief goud), hebben de Ritchey WCS XC pedalen bewezen een van de meest succesvolle pedalen ooit gemaakt te zijn.

Het zelfverzekerde schakelsysteem van de WCS XC

pedalen hebben een vaste voorklauw die de beste in zijn klasse biedt bij het inrijden en loslaten en uitstekende modderafstotende eigenschappen. Het assysteem biedt een uitstekende levensduur van de lagers bij een lage as-cleat hoogte, en een breed pedaalhuis verbetert de stabiliteit. Het lagersysteem met bussen, naalden en cartridges belooft een lange levensduur en uitstekende bescherming tegen de elementen - en het is volledig te onderhouden.

Details

 • Lichaam: gesmede legering
 • Materiaal as: CroMo
 • Binnenlager: bus
 • Middenlager: naald
 • Buitenlager: afgedicht patroon
 • Vlotter: 4°
 • Afstand crank-to-center: 53mm
 • Stapelhoogte pedalen: 15.50mm
 • Verkocht als paar
 • Inclusief schoenplaatjes
 • Compatibel met Shimano SPD® schoenplaatjes
 • Gewicht: 298g

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 298
Référence 65455317002
Sport VTT
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Aluminium

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?