De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Wahoo Fitness Speedplay Zero Inox Pedalen 59mm

Wahoo Fitness

€ 269,99

Richtprijs: € 279,99 (15)

gratis verzending (4)

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 3 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Ontworpen om alle tests aan te kunnen, het SPEEDPLAY ZERO weg pedaal is speciaal gekwalificeerd om aan alle eisen te voldoen, van off-road racen tot de epische Double Century endurance race. Het roestvrijstalen pedaal en het geïntegreerde schoenplaatjessysteem zorgen voor een geavanceerde krachtoverbrenging en een uitzonderlijke duurzaamheid. De aangepaste pasvorm en de dubbelzijdige instap zorgen ervoor dat u zelfverzekerd en comfortabel op de pedalen kunt stappen.

Belangrijkste kenmerken
 • Dubbelzijdig: De symmetrische vormfactor van de SPEEDPLAY ZERO pedalen biedt een dubbelzijdige ingang om uw pedalen op te zetten. Geen geklungel, gefriemel of geschop meer met het pedaal; Trek uit als het licht op groen springt en zet gemakkelijk uw pedalen op.
 • De SPEEDPLAY ZERO pedalen worden geleverd met een set schoenplaatjes met standaard spanning en schoenplaatcontouren voor het meest aerodynamische profiel en loopsysteem.

Details

 • Afmetingen: 9.90 cm x 5,08 cm x 5,08 cm (3,9 in x 2 in x 2 in)
 • Gewicht: 222 g per paar
 • Frame Rise: 11,5 mm (3 gaten) 8,5 (4 gaten)
 • Q factor: 65 mm
 • Materiaal body: Grivory
 • Materiaal trapas: Roestvrij staal
 • Lager Type: Drievoudig afgedichte cartridge- en naaldlagers
 • Hoek speling: 39 °
 • Maximaal gewicht rijder: Geen beperking
 • Schoenklemmen: Standaard spanning inbegrepen
 • Loslaat hoek: Micro instelbaar van 0 ° tot 7,5 °
 • Zwevend pedaal: Verstelbaar van 0 ° tot 15 °
 • Verstelling schoenplaatje van voor naar achter: Tot 13 mm
 • Verstelling van de schoenplaat van links naar rechts: Tot 8 mm
 • Schoenplaat voor wandelschoen: Ja (adapter inbegrepen)
 • Referentie: WAWFPRZ1S59

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 222
Référence WAWFPRZ1S59
Sport Route
Matière de l'axe Inox
Matière du corps Samengesteld

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?