It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Opgeknapt

Look

Gereviseerd product - Look Geo Trekking Vision pedalen

Look

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


ONZE ALLTRICKS SECOND LIFE VERBINTENIS :

Het hele jaar door identificeren we producten die we u in tweede leven kunnen aanbieden. Fietsen, accessoires, producten, waarvan wij de geschiedenis kennen, die wij controleren en indien nodig reconditioneren (verpakking, reparatie, vervanging van onderdelen).
Voor een aankoop in alle sereniteit, genieten deze producten van de wettelijke conformiteitsgarantie gedurende 2 jaar onder de voorwaarden voorzien door de reglementering.

Productinformatie: Dit paar pedalen is nagekeken en gereviseerd door onze technici. Het kan enkele kleine uiterlijke gebreken vertonen als gevolg van montage. De algemene conditie is uitstekend.

Wees hybride tot het puntje van je tenen. Hybride vanwege de 2 kanten, automatisch en plat. En ook hybride, met de mogelijkheid om een lampje met een autonomie van meer dan 30 uur aan de zijkant van de pedalen te klemmen. U bevindt zich in totale veiligheid tijdens uw nachtelijke ritten dankzij de lichtbundels die dynamisch worden gemaakt door de kracht van uw kuiten.

Profiteer van een lichtsysteem met meer dan 30 uur autonomie dat gemakkelijk te installeren en te verwijderen is dankzij een clipsysteem dat het VISION-licht onafhankelijk maakt van het pedaal voor een grotere gebruiksvrijheid.

Bestand tegen alle omstandigheden en topologieën: aluminium gecombineerd met een afdekkapontwerp dat infiltratie van water in het licht voorkomt.

Details

 • Aluminium behuizing en Chromoly as +
 • SDP wig compatibel
 • Gemakkelijk wigsysteem in Spanning 5 - 10
 • Steunbreedte: 83 mm
 • Q-factor: 56 mm
 • Loslaathoek: 13°
 • Greep: Composiet noppen
 • Gewicht: 247 g (per pedaal)
 • Verlichtingsautonomie: tot 30 uur (in Eco Flash)
 • 3 verlichtingsmodi (Constant / Flash / Flash eco)
 • Opladen via Micro USB (oplaadtijd 50 min)
 • Vermogen: 15 Lumen

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 247
Référence OCCSRG05631380
Sport VAE
VTT
Ville
Matière de l'axe Chrome
Matière du corps Aluminium

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?