De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Hope Union RC Blue Automatic Pedals

Hope

€ 159,99

Richtprijs: € 185,00 (15)

gratis verzending (4)

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De Union RC pedalen zijn ontworpen voor XC en wedstrijd gebruik, hebben een dubbel mechanisme ontworpen voor makkelijk instappen, veilig vastzetten van het schoenplaatje en consistente positieve release.Het dubbele inschakelmechanisme van Union pedalen vlakt de instaphoek van de schoen af en vermindert daardoor de inspanning die nodig is om in te klikken.
De Union RC Race is de lichtste versie, dankzij de CNC-bewerkte aluminium constructie en de titanium as.

Details

  • De pedalen hebben drie cartridge lagers en een onderhoudsvrije IGUS bus voor een lange levensduur.
  • Volledig te repareren en te herbouwen.
  • Pedaal standaard geleverd met titanium as
  • Volledig CNC-bewerkte pedaallichamen
  • Q-Factor - 55mm
  • De pedalen worden geleverd met twee schoenplaatjes; 4° of 5° bewegingsvrijheid en respectievelijk 12° of 13° vrijloophoek. Beide schoenplaten bieden ook 2 mm zijdelingse vrijheid.
  • Gewicht: 324 g

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 324
Référence PDURCB
Sport Cross Country
Matière de l'axe Titanium
Matière du corps Aluminium

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?