De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Opgeknapt

Gereviseerd product - MASSI M604 MTB SPD pedalen

Massi

€ 87,20

Levering vanaf dinsdag

­

Nog maar 4 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


ONZE ALLTRICKS SECOND LIFE VERBINTENIS:

Het hele jaar door identificeren we producten die we u in een tweede leven

kunnen aanbieden.

Fietsen, accessoires, producten, waarvan wij de geschiedenis kennen, die wij controleren en reconditioneren indien nodig (verpakking, reparatie, vervanging van onderdelen).
Voor een aankoop in alle sereniteit genieten deze producten van de wettelijke conformiteitsgarantie gedurende 2 jaar onder de voorwaarden voorzien in de regelgeving.

Productinformatie: dit product is uitgepakt en gecontroleerd, het heeft enkele cosmetische gebreken zonder functionele impact (zie foto's).

Technische kenmerken :
compatibel met SPD.
Regelbare spanning.
Aluminium behuizing.
Kogellagers.
Geleverd met een paar vulplaatjes
Geschikt voor SPD
Verstelbare spanning
Lichaam van aluminium
Cr-Mo as met cartridge lagers
Geleverd met een paar vulplaatjes
Gewicht: 329g.
  • Geschikt voor SPD
  • Verstelbare spanning
  • Aluminium behuizing
  • Cr-Mo as met cartridge lagers
  • Wordt geleverd met een paar vulplaatjes
  • Gewicht: 329g

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Référence OCCCA897107
Sport VTT
Matière de l'axe Aluminium
Matière du corps Aluminium

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?