De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Paar Time XPresso 7 pedalen

Time

€ 69,99

Richtprijs: € 120,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


DeXpresso 7

is

het ideale pedaal voor evenementen tussen criteriums en cyclosportieven. Het is het enige pedaal in ons Xpresso assortiment dat een carbon body heeft, waardoor het licht van gewicht is. De holle stalen as maakt het pedaal lichter en verbetert de prestaties. Wij hebben het Iclic-systeem geïntegreerd in onze wegpedalen, wat het aan- en uittrekken van het pedaal vergemakkelijkt.

Het carbonblad is in drie standen verstelbaar om de hardheid van de aanslag aan te passen aan de wensen van de fietser. Onze wegpedalen hebben een groot contactoppervlak en een korte afstand tussen zool en pedaal om de trapefficiëntie te verbeteren met behoud van comfort.

Details

 • Carbon lichaam.
 • Groot contactoppervlak 700mm²
 • Iclic beslagsysteem
 • Holle stalen as
 • Stalen lagers
 • Afstand pedalen/zool 13,5mm
 • 3 carbon bladspanningsinstellingen
 • Asdraad 9/16 - 20 inch
 • Hoekvrijheid (+/-5°) en zijdelingse vrijheid (2,5 mm)
 • Gewicht 198g (paar)

Geleverd met :

 • Iclic schoenplaten en schroeven

MEER INFORMATIE

Toutes les pédales automatiques sont vendues avec un jeu de cales compatibles

Specificaties

Poids constructeur (en g) 216
Référence T2GR012
Sport Route
Matière de l'axe Staal
Matière du corps Samengesteld

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?