It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Chris King ThreadFit 30 Bottom Bracket Mat Zwart

Chris King

€ 219,00

gratis verzending (4)

Geleverd op 07/02

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Wij maken lagers, dus wij maken bottom brackets. Het bescheiden crankstel met schroefdraad is vaak het eerste onderdeel dat op een nieuw frame wordt gemonteerd, en het laatste waar een rijder aan denkt tijdens de levensduur van de fiets, maar het crankstel heeft een direct effect op de trapefficiëntie (lees: snelheid). Het is waar je je kracht overbrengt op de motor. De beste interface tussen jouw inspanning en het voorwaartse momentum van je motor maakt je rit beter. De Threadfit™ 30 is hoe we fietsen met 30mm cranks het beste maken dat ze kunnen zijn.

Onze ThreadFit™ 30 trapas is zijdezacht en gaat lang mee dankzij onze legendarische, toonaangevende stalen hoekcontactlagers. Ze worden zelfs sneller naarmate hun contactoppervlakken slijten, omdat we ze bouwen met ultrakorte toleranties voor de ruimtevaart, met machinaal bewerkte Delrin bussen om een perfecte, precieze pasvorm te creëren tussen de cranks en het frame. Daar komt de lage wrijving en het boterzachte gevoel vandaan.

Je wilt deze trapas omdat hij een zeer lage weerstand heeft. U wilt deze trapas omdat hij kan worden geopend, schoongemaakt en gereviseerd voor jarenlange trouwe dienst. Je wilt deze trapas omdat je niet veel wilt nadenken over je trapas.

Onze Threadfit™ 30 trapassen zijn verkrijgbaar in een reeks prachtig geanodiseerde kleuren en bij elke trapas zit een afstelkit waarmee hij kan worden gebruikt met een brede selectie crankstellen voor racefietsen en mountainbikes.

Details

  • Lager type : Staal.
  • Legendarische lagers die in huis worden vervaardigd.
  • Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in Portland, Oregon, VS.
  • Schachtdiameter: 30 mm.
  • Diameter frame: BSA/BSC type 34,75 mm.
  • Breedte van de behuizing: 68 / 73 mm.

MEER INFORMATIE

Comment changement ses roulements de pédalier ? Voir le tutoriel

Specificaties

Largeur de boite 73
68
Standard de Boitier BSC / BSA
Diamètre interne boite 34.75
Qualité de Roulement Staal
Axe de pédalier 30 mm
Standard de Pédalier PressFit 30 / BB30

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?