It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Chris King Threadfit T47 24I Threaded Bottom Bracket Black

Chris King

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


Chris King staat bekend om het maken van lagers, maar ook bottom brackets. De T47 is een standaard die we hebben helpen ontwikkelen, een antwoord op de onnauwkeurige en vaak lawaaierige bottom brackets die een paar jaar geleden op de markt kwamen. De T47 biedt de voordelen van grotere bottom brackets, voornamelijk om de stijfheid van het frame te verbeteren. De voordelen van traditionele trapassen met schroefdraad zijn precisie en stilte.

ThreadFit™ T47 24i past op 86mm en 92mm trapassen met 24mm trapassen.

Al onze trapassen zijn voorzien van King's legendarische keramische hoekcontactlagers. Het zijn de beste lagers in de industrie en ze worden na verloop van tijd sneller naarmate hun contactoppervlakken slijten.

Deze trapas biedt daarom een zeer lage weerstand. Je wilt deze trapas omdat je hem kunt openen, schoonmaken en opnieuw verpakken voor jarenlang betrouwbaar gebruik. Je wilt deze trapas omdat je niet te veel wilt nadenken over je trapas.

Kenmerken
  • King levenslange garantie
  • Legendarische keramische lagers van eigen makelij
  • Schroefdraadveiligheid met PressFit 30 schelpstijfheid
  • Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in Portland, Oregon USA
  • Kleur : Zwart
  • Een fitting kit is vereist voor gebruik en inbegrepen in de aankoopprijs
  • Gebruikt Chris King trapas cup gereedschap voor installatie
  • Ref : ACB2C

MEER INFORMATIE

Comment changement ses roulements de pédalier ? Voir le tutoriel

Specificaties

Largeur de boite 86
92
Standard de Boitier T47 Fileté
Diamètre interne boite 46
Qualité de Roulement Keramiek
Axe de pédalier 24 mm
Standard de Pédalier PressFit 30 / BB30

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?