It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

CyclingCeramic T47a Shimano Bottom Bracket Black

CyclingCeramic

€ 185,00

gratis verzending (4)

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 4 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De CyclingCeramic trapas T47a Shimano 77 mm asymetrisch is gecombineerd met lage wrijving keramische lagers voor verhoogde duurzaamheid. CyclingCeramic's bracket en afdichtingen ontwerp biedt een lichtgewicht pakket met maximale bescherming, terwijl de hoogwaardige afwerking uitstekende prestaties levert. Geschikt voor Shimano 24 mm crankstel as.

Kenmerken

  • Compatibiliteit: T47a voor 77 mm asymmetrische schalen. Geschikt voor 24 mm crankstel, Shimano Hollowtech II standaard.
  • Kleur: Zwart.
  • Referentie: CCBBT47ASHIMB.

MEER INFORMATIE

Comment changement ses roulements de pédalier ? Voir le tutoriel

Specificaties

Largeur de boite 77
Standard de Boitier T47a
Diamètre interne boite 47
Qualité de Roulement Keramiek
Axe de pédalier 24 mm
Standard de Pédalier Shimano Hollowtech II

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?