It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Ritchey WCS Trail 10D Rizer stuur 800 mm Mat Zwart

Ritchey

Gelieve te kiezen

Réhausse (mm)

20

€ 74,90

Geleverd op 22/12

€ 74,90

Geleverd op 22/12

­

Nog maar 5 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Met een levenslange ervaring van rijden en winnen op trails en racebanen over de hele wereld, gaat de Ritchey traditie van het ontwerpen van ideale sturen verder met de introductie van de WCS 10D Rizer.

Geïnspireerd op de originele XC 10D flat bar, biedt dit 800mm brede trail bar een royale 10° backsweep voor perfecte polsuitlijning, 4° upsweep om druk op de buitenkant van de hand te verminderen, en 20mm rise voor optimale positionering.

Dit alles gecombineerd levert een unieke comfortabele en controleerbare mountainbike ervaring. Of je nu je favoriete trails van Moab naar Houffalize of je lokale runs rijdt, de Ritchey WCS 10D Rizer bar zorgt voor een leven lang geweldige mountainbike ervaringen.

Kenmerken
  • Materiaal : drievoudig gebutste 7050 legering
  • Breedte : 800 mm
  • Stijging : 20 mm
  • Achterwaartse helling : 10°
  • Upsweep : 4°
  • Klem diameter : 31.8 mm
  • Bar-end compatibel : Ja
  • Gewicht : 350 g
  • Kleur : Mat Zwart

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Aluminium
Backsweep_cintre 10
Diamètre Cintre 31.8
Upsweep (°)
Réhausse (mm) 20
Largeur (mm) 800

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?