It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

XLC Ergonomisch Stuur HB-C09 600 mm 23° Zwart

XLC

Gelieve te kiezen

Diamètre cintre

31.8

Niet op voorraad

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


Het stuur is een belangrijk aanspreekpunt voor fietsers. Als het niet de juiste maat heeft of te hoog is, kan het rijden ongemakkelijk maken en druk uitoefenen op uw handen en polsen. XLC heeft de Comp Ergo-Bar HB-C09 ergonomisch ontworpen om de problemen die je tijdens het rijden kunt tegenkomen te verlichten en je comfortabeler en langer te laten rijden. XLC heeft double butted aluminium gebruikt om de HB-C09 te bouwen. De dubbele butting verstevigt het stuur zonder afbreuk te doen aan het gewicht. Het gewicht van het HB-C09 stuur is 198 gram. Het stuur heeft een hoogte van 30 mm en een breedte van 600 mm.

Als u tijdens het rijden te veel druk op uw polsen en handen uitoefent, heeft u mogelijk een ergonomischer stuur nodig. De HB-C09 maakt gebruik van een hellingshoek van 23° Upsweep en een hellingshoek van 15° Backsweep om eventuele druk tijdens het rijden te verlichten. Door het stuur omhoog te brengen, is het ook gemakkelijker om de fiets over obstakels te tillen.

Details :
  • Praktijk : MTB
  • Materiaal: aluminium 6061
  • Breedte : 600 mm
  • Upsweep: 23°
  • Backsweep: 15°
  • Stuurdiameter: Ø 25,4 mm; 31,8 mm
  • Gewicht: 198 gram
  • Verhogen: 30 mm
  • De kleur zwart
Referenties :
  • 2501513300 : XLC Ergonomisch Stuur HB-C09 600 mm 23° Zwart Diameter 31,8 mm

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Aluminium
Backsweep_cintre 15
Diamètre Cintre 31.8
Upsweep (°) 23°
Réhausse (mm) 30
Largeur (mm) 600

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?