It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

SQlab 310 Sport 2.0 Stuur 31,8 mm 660 mm Zwart

SQlab

Gelieve te kiezen

Réhausse (mm)

0

€ 69,95

Geleverd op 15/12

€ 69,95

Geleverd op 15/12

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Het SQlab 310 Sport

stuur is de sportievere versie van de 310 en is ideaal voor fitness, urban, speedbikes en snelle trekkingfietsen met een atletische (+1) tot gematigde (+2) rijpositie.

In vergelijking met conventionele rechte sturen heeft de 310 drie opmerkelijke voordelen: De 16° backsweep (traditioneel is 0° - 6°) maakt de pols recht en zorgt voor een rechte overgang van onderarm naar hand. Pijn in de middel-, wijs- en duimvinger zijn veel voorkomende klachten bij te rechte stangen die een overrekking van de pols veroorzaken. De 10° downsweep neigt lichtjes naar een wegvallende handpositie. De ellebogen worden in een meer aerodynamische positie gebracht en de schouder wordt ontlast. De ovalisatie aan weerszijden van het klemgedeelte zorgt voor een lage elasticiteitsmodulus, wat het comfort bij grotere schokken verhoogt en de kans op falen minimaliseert.

Kenmerken

 • Gebruiksgebied: MTB Tour / Reizen.
 • Gewicht: 269 g.
 • Klem diameter: 31,8 mm.
 • Breedte: 660 mm.
 • Verkorte maximale breedte: 600 mm.
 • Backsweep: 16°.
 • Upsweep: 10°.
 • Rek: 20 mm.
 • Flex: 15 mm.
 • Materiaal: aluminium.
 • Referenties: 2210 (0 mm).
 • De afgebeelde stuurpen wordt niet meegeleverd.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Aluminium
Backsweep_cintre 16
Diamètre Cintre 31.8
Upsweep (°) 10°
Largeur (mm) 660

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?