It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Truvativ

Cintre VTT Truvativ Descendant Plat Carbone Noir

Truvativ

Gelieve te kiezen

Largeur (mm)

750

Niet op voorraad

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


Ga voor een perfecte controle op de meest technische en snelle tracks in de wereld ! Nieuwe Truvativ Descendant Flat versie met een versie in koolstofvezel in 750mm en een andere in aluminium van 760mm breedte, wat je de keuze laat tussen prestaties en prestaties !

Dit Truvativ Descending Flat stuur heeft alle kenmerken om het comfort van het sturen te verbeteren met behoud van een agressiviteit dankzij zijn 7075 koolstof / aluminium vezel materiaal dat micro trillingen absorbeert om de spieren van de armen en schouders te ontlasten.

Kenmerken :


  • Versie : 750mm koolstofvezel
  • Praktisch : Afdaling, enduro, all mountain
  • Afm. : 31.8mm
  • Vlak 0mm
  • Upsweep 0°
  • Backsweep 7°
  • Gewicht : 200g

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Carbon
Backsweep_cintre 7
Diamètre Cintre 31.8
Upsweep (°)
Largeur (mm) 750

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?