It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
sale

Fox Racing Shox 38 Float Performance Grip 3Pos 27.5'' | Boost 15x110 | Offset 44 | Black 2023

Fox Racing Shox

Gelieve te kiezen

Débattement fourche (mm)

170

€ 999,99

Levering vanaf zaterdag

€ 999,99

Alltricks Prijs € 1.099,99 (2)

Richtprijs: € 1.755,90 (15)

- € 100,00
gratis verzending (4)

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De Fox 38 voorvork is de bodybuilt versie van zijn kleine zusje Fox 36, het referentiemodel in Enduro, maar dan geoptimaliseerd voor 160 tot 180 mm veerweg.

De vorken hebben vele innovaties: ontluchters die de interne druk van de vork in evenwicht brengen met de externe druk, lucht/olie-opschuivers die een beter beheer van de luchtdruk mogelijk maken, maar ook een geoptimaliseerde smering van de bovenste scharnieren, een nieuwe boog die een nog betere stijfheid biedt, en ten slotte een zwevend wielassysteem dat een perfecte uitlijning tussen de vork en de naaf garandeert.

Ook de stuurpen-draaistang is door het merk geoptimaliseerd, want de vork is voorzien van een taps toelopende stuurpen met een gedifferentieerde binnendiameter in de vorm van een olbonda, een stuurpen waarvan de diameter is vergroot tot 58 mm en ten slotte stuurpennen van 38 mm.
Zoals u
kunt zien, zal de stijfheid van de Fox 38 u niet teleurstellen.

Aan de veerzijde maakt de Fox 38 gebruik van het Float-luchtsysteem dat het merk zo dierbaar is, maar heeft hij enkele verbeteringen om de progressiviteit te vergroten en de wrijving te verminderen

Details:

  • Maat: 27.5
  • 1''1/8-1.5'' taps toelopend draaipunt
  • As: Boost 15x110 mm
  • Hydraulica: Grip 3Pos patroon
  • Springveer: luchtdrijver
  • Offset: 44 mm
  • Afstellingen: voorbelasting, hoge en lage snelheid rebound.
  • Plunjers: 38 mm
Geleverd met:
  • Stuurster

Bestelinformatie :

  • 910-21-029 / 38 Float 27.5" Performance 170 Grip 3Pos zwart mat 15QRx110 BOOST taps toelopende offset 44mm 2022

Zweefschok :

De FLOAT-luchtdemper die is ontwikkeld voor de vorken 32, 34 en 40 is lichter en vermindert de kracht die nodig is om los te komen. Hij biedt een uitstekende gevoeligheid over kleine oneffenheden, ongeacht de rijder of de drukinstelling.
Net als onze FLOAT-schokdempers heeft het nieuwe FLOAT-systeem zelfbalancerende negatieve en positieve kamers. Dit geeft de juiste druk voor elke rijder. De progressiviteit van de dempingscurve is instelbaar door middel van luchtvolumeregelaars, zodat mountainbikers het gedrag van de luchtdemper nauwkeurig kunnen afstellen.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Pivot Conique
Axe Avant Boost 15 x 110 mm
Blocage Aan de vork
Section 38mm
Standard Étrier Fourche Post Mount (PM)
Déport (mm) 44

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?