It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Sensus Emil Johansson Orange Gum Grips

Sensus

Kleur :

+ 10 Kleuren

€ 16,95

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

Verkocht door Frenchys Distribution

7728 klanten hebben vertrouwen in deze verkoper

Omschrijving


Het belangrijkste om

te onthouden over de Sensus Emil Johansson grip is dat het een zachte grip is, ideaal voor Dirt Jump, Freeride en DH. De latten zijn minder ver uit elkaar geplaatst en dikker voor een dichter gevoel in de hand. De greep blijft extra zacht om kleine bodemtrillingen te dempen.
De Emil J.'s hebben geen slot, maar de binnendiameter is verkleind om rotatie op het stuur te voorkomen. De buitendiameter van het stuur is 32 mm, wat het rijden nog comfortabeler maakt. Voor elke smaak zijn er snijlijnen om de lengte van het handvat aan te passen.

Details

  • 100% Made in USA door ODI - 100% gerecycleerde verpakking
  • Lengte: 150mm, snijlijnen voor 144mm - 137mm - 132mm
  • Diameter: 32mm
  • Inclusief stuureindkap - breder voor een betere pasvorm

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Matière Grip Gom
Couleur Grip orange
Diamètre externe 32
Longueur Grip 150

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?