De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Wolf Tooth

Wolf Tooth Alloy Bar End Plugs Green

Wolf Tooth

Kleur :

+ 3 Kleuren

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


Voeg een vleugje kleur toe aan je stuur. Wolf Tooth Alloy Bar End Plugs zijn ontworpen en met precisie gefreesd uit lichtgewicht, duurzaam 6061-T6 aluminium. Ze zijn compatibel met zowel mountainbike- als wegsturen dankzij een uitbreidbare vulplaat die een veilige pasvorm biedt voor de meeste interne stuurdiameters. De stuuruiteinden zijn verkrijgbaar in verschillende geanodiseerde kleuren die passen bij Wolf Tooth accessoires (balhoofd, stuurpenkappen, zadelpenklemmen, bidonhouderschroeven, enz...).

Details

  • Gewicht: 17 g (paar).
  • Diameter van de aluminium punt: 26,6 mm.
  • Compatibele binnendiameter van het stuur: 16 mm tot 21,5 mm.
  • Materiaal: 6061-T6 aluminium huls, 7075 zwart geanodiseerde aluminium schroef, glasgevulde nylon expanderende wig.
  • Gemaakt in de VS.

Compatibiliteit

  • Compatibel met mountainbike- en wegsturen. Uitbreidbare vulplaat zorgt voor een goede pasvorm voor de meeste stuurdiameters.
  • Geschikt voor sturen met een binnendiameter tussen 16 mm en 21,5 mm.
  • Gebruik een 3 mm inbussleutel om de eindkap van het stuur vast te zetten. Vastdraaien tot het goed vastzit (niet te vast).

MEER INFORMATIE

Specificaties

Aantal sloten Niet vermeld
Lock Color green

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?