De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XLC

Paar XLC GR-G24 Retro Handvatten 125 mm Zwart

XLC

€ 17,99

Richtprijs: € 22,00 (15)

Levering vanaf zaterdag

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Voor degenen die de voorkeur geven aan een retro look van hun fiets, zijn de XLC GR-G24 handvatten ideaal.
Gemaakt van echt leer, deze handvatten gebruiken een modern ergonomisch ontwerp voor comfort met behoud van een traditionele look - voor degenen waar prestaties niet het hoofddoel zijn en stijl voorop staat.
De ergonomische vorm biedt uitstekend comfort, zodat de rijder een ontspannen greep op het stuur kan houden in de wetenschap dat zijn handen volledig worden ondersteund. Dit ontwerp betekent dat er geen noodzaak is om functionaliteit op te offeren voor stijl.
De decoratieve stiksels laten zien dat er aandacht voor detail is besteed aan deze handvatten, en ze zijn zeker om uw retro build te verbeteren en u te onderscheiden van uw motorrijders vrienden.

Details

  • Materiaal: Leer.
  • Lengte: 125 mm
  • Diameter stuur: 22 mm

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Leer
Grip Color black
Grip Lengh 125

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?