De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

Paar XLC GR-S19 grips 129 mm Zwart

XLC

€ 15,99

Richtprijs: € 19,00 (15)

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De XLC GR-S19 grips zijn een ideale keuze voor wie op zoek is naar veel grip en comfort tijdens het rijden.
Het neopreen oppervlak van de GR-S19 grips biedt de rijder een vertrouwenwekkende grip op het stuur en zorgt ervoor dat hij zonder problemen over de lokale paden kan cruisen.

Aangezien de handvatten een van de belangrijkste contactpunten zijn voor een rijder en verantwoordelijk kunnen zijn voor hun comfort, is het belangrijk dat ze passen.
Met de GR-S19 handvatten van XLC kunnen rijders ontspannen op hun stuur zitten en de handvatten de trillingen van het parcours laten absorberen, zodat hun handen en schouders pijnvrij blijven.
Gemakkelijk te installeren op de meeste mountainbikesturen, je zult in staat zijn om te passen en te rijden in een mum van tijd.

Details

  • Materiaal: Neopreen.
  • Bi-component.
  • Lengte: 129 mm.
  • Diameter stuur: 22 mm.

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Schuim
Grip Color black
Aantal sloten 1
Lock Color white
Grip Lengh 129

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?