It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

XLC

Paar XLC GR-G26 Sport Grips 135 mm Groen

XLC

Kleur :

+ 10 Kleuren

€ 16,00

Geleverd op 10/12

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Op zoek naar uitstekende polsondersteuning?
Deze sportieve stuurgrepen hebben een comfortabele taps toelopende vorm, gemaakt om rechte polsen te ondersteunen.
Het ruitpatroon bevordert een uitstekende grip en ondersteuning, terwijl het ergonomische ontwerp het contact tussen de hand en het stuur vergroot, zodat de hand minder wordt belast en vermoeid raakt.

Een schroefsluiting zorgt ervoor dat u niet uitglijdt of wordt afgeleid wanneer u in de buurt bent.
Gemaakt van een materiaal met hoge dichtheid en één component, zijn deze handgrepen sterk en niet te zacht, terwijl ze een uitzonderlijke duurzaamheid bieden. Het gesloten uiteinde beschermt tegen de elementen, waardoor uw grip nog veiliger wordt.

De GR-G26's zijn gedurfd en helder en zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren: rood, zwart, turquoise, neongeel en neongroen.
Deze grips zijn geschikt voor een fiets met een stuurdiameter van 22 mm.

Details

  • Materiaal: Rubber.
  • Unieke samenstelling met hoge dichtheid.
  • Uitzonderlijke grip.
  • Taps toelopende vorm voor een rechte greep.
  • Gesloten greepuiteinden.
  • Vastzetten.
  • Lengte: 135 mm.
  • Diameter stuur: 22 mm.

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Matière Grip Gom
Couleur Grip green
Nombre de Locks 1
Couleur Lock black
Longueur Grip 135

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?