De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Eclat Octa Grips Black

Eclat

Kleur :

+ 2 Kleuren

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving


De éclat OCTA Grip dankt zijn naam aan een uniek achthoekig profiel en breekt met het conventionele gripontwerp.
We zijn verheugd om een gloednieuw type grip in onze lijn en op de BMX-markt te brengen.
Waarom is de grip niet rond? Het 8-zijdige profiel van de Octa Grip is gebaseerd op eenvoudige ergonomie. De binnenvorm van een gesloten mensenhand die het stuur vastgrijpt is niet perfect rond, dus door een licht gevormd gripprofiel te gebruiken konden we een grip creëren die zich gewoon aanpast aan de vorm van je hand, wat zorgt voor een veiligere en comfortabelere greep op het stuur.
We hebben veel aandacht besteed aan het gevoel en de prestaties van de Octa Grip. Het unieke geribbelde profiel in meerdere richtingen met gripcellen voor meer tractie is geïnspireerd op een idee van éclat PRO Julian Arteaga. Dit kenmerk zorgt ervoor dat je handen niet wegglijden, vooral in zweterige omstandigheden. Met kleine micro-bumpers aan elk uiteinde van de grip, zijn het stuur en de grip ook beschermd wanneer het een beetje choppy wordt en het tijd is om van de fiets te springen.
Het langere 170mm profiel is ontworpen om te voorkomen dat je de grip moet uitrekken voordat je hem installeert, waardoor de 30mm diameter en de algehele levensduur van de grip niet worden verminderd.
In combinatie met onze high-performance rubber compound en Tech Bolt bar ends, is de Octa Grip misschien wel de meest technische BMX grip die we ooit hebben gemaakt.

Kenmerken

  • Model: OCTA
  • Seizoen: 2022
  • Declinatie: Zonder flenzen
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 170mm

MEER INFORMATIE

Le diamètre aux extrémités des cintres de vélo est standard et fait 22mm, tous les grips et poignées sont donc compatibles avec tous les cintres de vélo.

Specificaties

Grip materiaal Gom
Grip Color black
Buitendiameter 30
Grip Lengh 170

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?