De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

NamedSport Total Energy Hydra Gel 50ml Lemon Peach

NamedSport

€ 1,99

Richtprijs: € 2,60 (15)

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Energiegel op basis van maltodextrines met progressieve afgifte, palatinoseTM (lage glycemische index) en Vitargo®, verrijkt met mineralen om de sporter constante en geleidelijke energie te geven. Met vitamine C om vermoeidheid en asthenie tijdens duursporten tegen te gaan.

Details:

 • Met isomaltulose palatinoseTM met lage glycemische index
 • Met mineralen en koolhydraten met verschillende assimilatiesnelheden
 • Met vitamine C om de opname van ijzer te vergemakkelijken en het energiemetabolisme te ondersteunen
 • Magnesium, calcium en kalium ter ondersteuning van de spierfunctie
 • Ideaal voor en tijdens de training
 • Uitstekende smaak
 • Voor veganisten
 • Vegetarisch
 • Met mineralen
 • Glutenvrij

Gebruik

 • 1 zakje per dag, voor of tijdens lichamelijke activiteit.
  Voor of tijdens lichamelijke activiteit

Ingrediënten

 • Water, Palatinose™ (isomaltulose*) 13,36%, maltodextrine DE19 12,85%, fructose 9,82%, perzikensapconcentraat 9%, maltodextrine DE9 3,14%, Vitargo® (gefermenteerde maltodextrines) 2,48%, citroensapconcentraat 0,75%, calciumchloride, kaliumchloride, magnesiumchloride-hexahydraat, vitamine C (L-ascorbinezuur), zuurteregelaar: citroenzuur; bewaarmiddel: kaliumsorbaat; natuurlijk perzikaroma, ijzerhoudend fumaraat. *Isomaltulose is een bron van glucose en fructose met een lage glycemische index.


MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Perzik
Citroen

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?