De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

BioTechUSA Vegan Protein Drink 25g Chocolade Kaneel

BiotechUSA

€ 1,49

Richtprijs: € 2,00 (15)

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Waarom bevelen wij het product Vegan Protein aan?


verpakking gemaakt met verminderde hoeveelheid plastic
Veganistisch eiwitcomplex (rijst en erwten) met toegevoegde functionele aminozuren
Suiker- en lactosevrij*
Glutenvrij
Conserveermiddelvrij
Kleurstofvrij
GMO-vrij
Aspartaamvrij
3 verschillende superfoods
88 mg cafeïne per dosis**
* In het geval van producten in poedervorm heeft de claim betrekking op het met water verdunde gebruiksklare product.

**Alleen

van toepassing op het product met latte smaak.

MINDER PLASTIC - MEER ZORG

Wij vinden ons milieu en de toekomst van onze planeet erg belangrijk, dus creëerden we deze verpakking met minder plastic!

Minder plastic - Meer zorg

Doe mee, kies voor de natuur en bescherm het milieu!

De veganistische atleet: Ja, het bestaat!
Wil je een sportief lichaam en tegelijkertijd een vleesloos dieet volgen? Het is mogelijk met zorg! Veel mensen zijn bang dat bodybuilding niet mogelijk is zonder dierlijk voedsel, zodat de training verloren gaat. Het succes van veel populaire atleten bewijst dat ze geen gelijk hebben. Je kunt gespierd zijn als veganist, zelfs als je een herbivoor bent geworden in een bloederig roofdier. De sleutel is vervanging van kwaliteitseiwit.

Rijst en erwten zijn de basis

Plantaardig voedsel is, in tegenstelling tot dierlijk voedsel, een onvolledige bron van eiwit: met andere woorden, het bevat niet alle essentiële aminozuren die ons lichaam nodig

heeft.

Maar gelukkig zijn de zogenaamde. Door suppletie (het combineren van verschillende bronnen van plantaardig eiwit) kunnen we een compleet eiwit krijgen. Wij doen dit door Vegan Protein te combineren met twee complementaire eiwitbronnen: lysine-arme maar zwavelrijke aminozuren (bv. cysteïne en methionine) zijn rijk aan zwavelhoudende aminozuren, maar bevatten een lysinerijk erwteneiwit. Deze buitengewone basis wordt aangevuld met extra's

+ 3 verschillende superfoods

Quinoameel → Quinoa, het succesvolle hoofdbestanddeel van de gereformeerde keukens, werd door de oude Inca's vereerd als de moeder der granen, hoewel de naam een pseudoniem is. Het koolhydraatgehalte is lager dan de werkelijke waarden, maar het eiwitgehalte is hoger (16%). Bovendien bevat het uitstekende bronnen van mineralen: kalium, calcium, magnesium en ijzer.
Acai bessenpoeder → In het regenwoud van de Amazone komen inheemse acai bessen op met een uitzonderlijke ORAC-waarde (internationale standaard voor het absorberen van zuurstofvrije radicalen).
Goji bessenpoeder → Goji bessen, ook bekend als wolfsbessen, worden in China al duizenden jaren geconsumeerd als afrodisiacum. Een wrange, helderrode vrucht, die doet denken aan een mix van kersen en bramen, bevat 8 essentiële aminozuren en een grote hoeveelheid vitamine C.
Laten we eens naar de cijfers kijken!

dosis bevat (25 g):
106 kcal
19 g eiwit
Toegevoegde aminozuren:
1390 mg L-glutamine
650 g L-arginine

Hoe, wanneer, aan wie?


Als u vegetarisch of veganistisch leeft, kan Vegan Protein een geweldige aanvulling zijn op uw eiwitinname, vooral als u sport → het plantaardige eiwitgehalte draagt bij tot de groei en het behoud van spiermassa.
Wij raden u aan een plantaardig alternatief voor melkeiwit te zoeken.
Voor wie lactose-intolerant is.
Voor wie glutenintolerant is.
Voor liefhebbers van de gereformeerde keuken → u kunt uw soepen, groenten en soepen heerlijk bereiden.
Niet alleen aanbevolen voor gezondheidsbewuste mensen, maar ook voor mensen die hun gebruik van plastic willen verminderen!
Zoals alle producten van BioTechUSA bestaat Vegan Protein uit veilige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Smaken: vanillecake, chocolade-kaneel, bosvruchten, hazelnoot, banaan, koffie

Verpakking: 2000 g zak (80 dagelijkse doses), 500 g zak (20 dagelijkse doses), 25 g zakje (1 dagelijkse dosis)

Gebruiksaanwijzing: Meng 1 dosis (25 g = 3 eetlepels) in 250 ml water, direct na de training opdrinken. Op rustdagen drink je het 's middags. Gebruik een shaker voor de bereiding!

Smaken - Ingrediënten

chocolade-kaneel: erwteneiwitisolaat, rijsteiwit, cacaopoeder, L-glutamine, smaakversterker (glycine en natriumzout daarvan), L-arginine, emulgator: lecithine (soja), kaneel, verdikkingsmiddelen (carrageen, cellulosegom), quinoameel 1,6%, aroma's, gojibessenpoeder 1,1%, acaibessenpoeder 0,6%, zout, zoetstof (sucralose).

Geproduceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, schaaldieren, zwaveldioxide en pinda's worden gebruikt

.

Ten minste houdbaar tot (DD/MM/JJ): zie achterkant verpakking (LOT/EXP).

OPSLAG: Goed afgesloten bewaren op een koele, droge plaats

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 25
Flavour Chocolade

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?