De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

5 Hydrascore Veganut Organic en Vegan Apricot Protein Bars 5 x 25g

Hydrascore

€ 9,99

Richtprijs: € 11,10 (15)

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De BIOSCORE VEGANUT HP HC 100% ORGANIC en VEGAN bar is een voedingssupplement dat plantaardige eiwitten en calorieën

levert.

De VEGANUT HP HC reep, omhuld met fair trade chocolade, is zacht en lekker.

De VEGANUT HP HC reep levert calorieën, eiwitten uit tarwegluten, zonnebloem en spirulina, vitaminen (A, E, F, B8, C) en sporenelementen (Fe, calcium, fosfor, magnesium, zink, koper) voor een goede beheersing van de behoeften van het lichaam. De VEGANUT HP HC reep vormt een doeltreffende aanvulling op HYDRASCORE N°5, N°7 en N°9 isotone sportdranken voor een goede voorbereiding van de spiertonus.

Voordelen:

ENERGIE

:

- koolhydraatopname: sucrose, fructose, Agavesiroop

CONCENTRATIE:

- helpt vermoeidheid te verminderen: ijzer, Vitamine C

- draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel: Vitamine C, Magnesium

.

ANTIOXIDANTEN:

- helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress: vitamine C, vitamine E, koper

PRESTATIES:

- draagt bij tot een normaal energiemetabolisme: vitamine C, ijzer

MUSCLE:

- onderhoudt en draagt bij tot het behoud en de toename van een normale spiermassa:Eiwit

Ingrediënten:

Tarwegluten*, fairtrade chocolade* 15% (rietsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*), dadelpasta* 14%, geblancheerde amandelen* 11%, gedroogde abrikozen* 10%, zonnebloemeiwit* 9%, fructosestroop*, rozijnen* 7%, agavesiroop* 3.4%, zonnebloemolie* 3%, spirulina* 2%, natuurlijk abrikozenaroma* 1%, acerola-extract* 0,3%, zout.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 125
Flavour Abrikoos

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?