It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw Code -20%

Apurna

Eiwitdrank Apurna Gainer Native Vanilla 1100g

Apurna

Niet beschikbaar

Kies een optie

Omschrijving

Uitverkoop Voeding: 20% extra korting op een grote selectie met de code SALESNUTRI20

* Code geldig tot en met 07/02/2023, in te voeren vóór de validatie van het winkelmandje, enkel op producten verkocht door Alltricks, zonder minimumaankoop. Wij kunnen een bestelling die zonder de kortingscode is gevalideerd niet retourneren. Aanbod kan niet worden gecombineerd.


Waarom een Gainer Native shaker?

Tijdens de fysieke beoefening van bepaalde sporten (bodybuilding, contactsporten, rugby, zwemmen, kajakken, skiën, zeilen, enz.) wordt een groot beroep gedaan op de spieren en is het energieverbruik aanzienlijk.

Om

aan massa te winnen en/of het hoge energieverbruik te compenseren

, heeft uw lichaam nodig:

- eiwitten

: die helpen de spiermassa te herstellen

- gluciden

: om weer energie te krijgen

- vitamines en mineralen:
- met name vitamine B6, die bijdraagt tot het normale metabolisme van eiwitten
- vitamine B2, C, E, zink en selenium

, die helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress
Wanneer gebruik je het?

Neem een of twee shakers van 250 ml na je sessie

Indien nodig kan voor de sessie nog een shaker worden genomen

Voedingswaarden: zie extra visuals

Ingrediënten: mageremelkpoeder (EU-oorsprong), Prolacta® (16%) (inheems oplosbaar melkeiwitisolaat, emulgator (sojalecithine)) (Franse oorsprong), suiker, dextrose, maltodextrine, aroma, vitaminen (C, E, B3, B6, D3, B1, B2, K), verdikkingsmiddel (xanthaangom), kleurstof (betacaroteen), mineralen (zinksulfaat, natriumselenaat). Mogelijk sporen van glutenbevattende granen (tarwe, gerst, haver), ei, vis, sulfieten, selderij.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Poids vérifié (en g) 1100
Parfum Vanille

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?