It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

OVERSTIMS Hydrixir Longue Distance Energy Drink Passievrucht Mango 3kg

Overstims

€ 69,90

Levering vanaf dinsdag

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Bij lange afstanden moet u uw lichaam voorzien van een perfect aangepaste vochtinname in overeenstemming met de intensiteit, de duur en de beperkingen van uw inspanning.
Om uw prestatieniveau op peil te houden en tegelijkertijd vermoeidheid te beperken, voorziet LONG DISTANCE HYDRIXIR u, naast koolhydraten, van eiwitten, BCAA, vitamines (C, B1 en B6), calcium, magnesium en antioxidanten.
Met een slechts lichtzoete smaak helpt LONG DISTANCE HYDRIXIR u suikerverzadiging tijdens het sporten te voorkomen.

LONG DISTANCE HYDRIXIR is de ideale drank om u te helpen op uw best te blijven tijdens lange trainingsperioden.

De sterke punten van dit product :

  • Energiedrank met antioxidanten, ideaal voor langdurige inspanningen
  • 4 soorten koolhydraten (maltodextrine, glucosestroop, dextrose, fructose)
  • Eiwitten (5%)
  • Met BCAA
  • Doos van 3kgn = 33,33L minimum aan bereide drank

Gebruik:

Antioxidant Hydrixir is onmiddellijk oplosbaar in stilstaand water.

Gebruiksaanwijzing: verdunnen in stilstaand water en krachtig schudden. Drink regelmatig 5 tot 10 cl vanaf het begin van de inspanning. Aangezien LONG DISTANCE HYDRIXIR geen bewaarmiddelen bevat, moet de bereide vloeistof dezelfde dag nog worden gedronken.

Ingredienten Mango - Passion :

Maltodextrinen, gedehydrateerde glucosestroop, dextrose, fructose, wei-eiwitten (emulgator: lecithinen) (melk), calcium caseïnaten (emulgator: lecithinen) (melk), aroma, calcium fosfaten, magnesium carbonaat, Acerola sap (geconcentreerd acerola sap (droog extract 50%), maltodextrine), calcium en zink gluconaten, vitamines C, B1 (thiamine) en B6.

Voedingswaarde analyse:

Voedingswaarde analyse Voor 100g
Energie kcal/kJ 368 kcal / 1562 kJ
Vet < 1 g
waarvan verzadigde vetzuren < 1 g
Koolhydraten 87 g
waarvan suikers 31,9 g
Eiwitten 5 g
Zout 0,2 g
Natrium 80 mg
Vitamine B1 0.9mg (82%)
Vitamine C 60 mg (75%)
Bcaa 1,21 g

MEER INFORMATIE

Specificaties

Parfum Passievrucht
Mango

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?