De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

APURNA Long Distance Energy Gel Red Fruits 5 x 35g

Apurna

€ 12,00

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Als je sport is het belangrijk om te anticiperen op het gevoel van vermoeidheid en je energie op te peppen voordat het te laat is.

APURNA® Long Distance Energy Gels zijn speciaal ontworpen voor inspanningen van meer dan 2 uur en voorzien in uw verhoogde behoefte aan koolhydraten, vitaminen en mineralen om u te helpen de afstand te overbruggen:

- Bron van BCAA's (vertakte-keten aminozuren): helpen de spiermassa te behouden

- GLUCIDS : om uw glucoseniveau op peil te houden zonder uw reserves (spieren en lever) aan te spreken en zo de duur van de inspanning te verlengen

- VITAMINEN EN MINERALEN:
- vitamine C, E en ZINK die de cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress
- vitamine B2, B6 en Magnesium die de vermoeidheid helpen verminderen
- vitamine B1 die bijdragen tot een normaal energiemetabolisme
Door hun vloeibare textuur zijn ze gemakkelijk te gebruiken tijdens de inspanning

Pak van 5 gels


Wanneer innemen?

- Neem een gel om de 45 minuten tot 1 uur van de inspanning. Vergeet niet om jezelf te hydrateren door deze gel te combineren met een hydratatiedrank.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Flavour Rode vruchten

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?