De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Meltonic Ultra Endurance Organic Honey Turmeric Royal Jelly Refill 250g

MelTonic

€ 22,90

Levering vanaf dinsdag

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Dit innovatieve recept met een fruitige en gastronomische smaak, gemaakt met biologische en natuurlijke ingrediënten zal uw zintuigen prikkelen en uw prestaties tijdens sportinspanningen verbeteren. Aangepast om uw intensiteit te behouden tijdens lange afstanden, geniet van de voordelen van dit kruid met duizend deugden om te proeven met de eco gel flacon voor meer comfort en sensaties!

Bio Ultra Endurance Eco Gel Navulling 250g - Honing, Kurkuma & Royal Jelly

Meltonic heeft de Bio Ultra Endurance Eco Gel Navulling met Honing, Kurkuma & Royal Jelly ontworpen om te proeven met de eco gel flacons voor succesvolle sportsessies. In deze gel vind je
  • acaciahoning: met een gematigde glycemische index
  • kurkuma: bevat van nature antioxidanten (volgens PAOT-analyse uitgevoerd door het Europees Instituut voor Antioxidanten)
  • peper: om curcumine vast te leggen
  • royal Jelly: bevat van nature vitaminen

Dit alles wordt versterkt met biologisch citroensap voor meer sensatie en tonus!
Dit recept bestaat ook in individuele gels en in doosjes van 8 gels.

Voor welk type inspanning is de Ultra Endurance Organic Eco-Gel navulling met Honing, Kurkuma & Royal Jelly gemaakt?
De Bio Ultra Endurance Honey, Turmeric & Royal Jelly Eco Gel Navulling is speciaal samengesteld voor sporters die zich meer dan 1u30 inspannen. De Biologische Eco-Gel Navulling voor sporters is gemakkelijk mee te nemen en is speciaal ontworpen om te genieten van de Ultra Endurance Biologische Energie Gel met Meltonic Eco-Gel flacons.

Hoe wordt de Ultra Endurance Biologische Eco-Gel Navulling met Honing, Kurkuma & Royal Jelly geconsumeerd?
Meltonic heeft speciaal de Ultra Endurance Organic Honey, Turmeric & Royal Jelly Eco Gel Refill gemaakt voor sporters die een alternatief willen voor de 20g individuele gels. Consumeer de inhoud van de Organic Ultra Endurance Honey, Turmeric & Royal Jelly Eco-Gel Navulling met de Eco-Gel flacons van Meltonic voor ongeëvenaard comfort. Kies ook voor een drankje (water of energiedrank) voor een snellere assimilatie en optimale spijsvertering. De biologische energiegels voor sporters zijn bestemd voor zowel gewichtdragende als grondsporten. Consumeer het equivalent van één gel om de 45 minuten tijdens de fysieke inspanning.

Welke voordelen biedt de Ultra Endurance Organic Honey, Turmeric & Royal Jelly Eco-Gel refill?
De Ultra Endurance Organic Honey, Turmeric & Royal Jelly Eco-Gel refill heeft gegarandeerd Total Antioxidant Power, die oxidatieve stress helpt te verminderen. Om te profiteren van de voordelen van de schatten van de bijenkorf in verband met kurkuma, proef je de energiegel met Meltonic Eco-Gel flacons. Biologische energiegels voor sporters zorgen voor progressieve energie tijdens het sporten. De Ultra Endurance biologische eco-gel navulling met Honing, Kurkuma en Royal Jelly is glutenvrij, glucosestroopvrij en heeft een gematigde glycemische index.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Gewicht (gr.) 250
Flavour Honing
Kurkuma

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?