De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Unior Universal Rolling Press Kit

Unior

€ 312,16

gratis verzending (4)

Geleverd op 05/04

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Het gebruik van nieuwe technologieën en hoogwaardige materialen resulteert in gereedschap met een lange levensduur; ingebouwde veiligheidselementen maken reparatiewerkzaamheden mogelijk zonder risico op schade of letsel; op maat gemaakte oplossingen, geoptimaliseerde efficiëntie, moderne materialen en ergonomische vormgeving geven het gereedschap een aantrekkelijk uiterlijk en garanderen een veilig gebruik.
Onze oplossingen zijn geschikt voor fietsonderdelen van alle fabrikanten. Onze traditie, ons eigen ontwerp, onze beheersing van de moderne technologie die we voortdurend verder ontwikkelen, zorgen ervoor dat we een stap vooruit blijven.
Unior handgereedschap maakt het mogelijk om klussen sneller af te werken en vergemakkelijkt het werken in krappe ruimtes. Ze zijn geschikt voor het werken aan de nieuwste fietsmodellen.

Kenmerken

  • De Unior 1721 Universal Bearing Press Kit maakt de installatie van lagers op de meeste frames en onderdelen mogelijk.
  • De kit bevat een as met twee draadbussen, geleiders voor de volgende standaard lagers: 608, 1526, 6000, 6001, 6802, 6803, 6804, 6805, 6900, 6901, 6902, 6903, R6, 28x17 (Hope), BB30, die voldoen aan de press-fit normen, en twee plastic geleiders ontworpen om koolstof oppervlakken te beschermen tijdens de installatie van de lagers.
  • Een van de draadbussen heeft een quick release systeem voor eenvoudig en snel gebruik.
  • Alle onderdelen zijn opgeborgen in een SOS-schuimmodule met twee lagen in een compacte kunststof koffer.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?