De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Ze zijn er dol op!

Silca

Silca vulplaten voor Crank Brothers Titanium

Silca

Niet beschikbaar

We nemen per e-mail contact met je op als dit artikel weer op voorraad is.

Kies een optie

Omschrijving

Halveer het gewicht van je vulplaten en profiteer van een vier keer langere levensduur. Messing vulplaten zijn zacht en slijten snel, terwijl 3D-geprint titanium veel harder is en de helft minder weegt.

Traditioneel hebben mountainbike vulplaten slechts twee materiaalopties. Mild staal en messing. Deze keuze was vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat het schoenplaatje sneller slijt dan de pedaalinterface, maar het heeft ons opgescheept met schoenplaatjes die vaak zeer snel slijten en in elk geval vrij zwaar zijn.
6/4 titanium, slechts iets minder hard dan het gereedschaps- of verenstaal dat in pedalen wordt gebruikt, is opmerkelijk genoeg 2,25 keer sterker en 3 keer duurzamer dan messing of zacht staal. Nog beter, de extreme taaiheid en slijtvastheid van 6Al/4V titanium betekent dat u een 300-400% langere levensduur kunt verwachten dan traditionele materialen.
door 3D-printtechnologie te combineren met dit materiaal, dat 1/3 lichter is dan staal, kunnen we een schoenplaat maken met een interne rasterstructuur (gyroïde genoemd) die stijfheid en sterkte behoudt en tegelijkertijd het gewicht vermindert, zodat een schoenplaatset ontstaat die HALF zo licht is als een standaard schoenplaatset.
deze besparing van 25-30 gram per schoenplaatset is na verloop van tijd aanzienlijk, vooral bij CX-evenementen waar racen cruciaal is.
25g reductie x 100 rpm = 180kg niet opgeheven massa per uur racen, of 90kg per been!

Details
  • Compatibel met 12mm, 15mm en 20mm doorvoerpennen en QR.
  • Aandraaimoment tot 40 Nm.
  • Levensduur 4 keer langer dan messing.
  • Titanium schroeven inbegrepen.
  • Gewicht: 22g (24g lichter dan messing).
  • 3D geprint in Indianapolis.
  • Referentie : S-AC-032-ASY-0200

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?