It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

FSA

FSA Middle Road Kettingbladen 130BCD 39T voor Triple Crankset 5 gaten Zwart

FSA

€ 34,99

Richtprijs: € 42,30 (15)

Geleverd op 07/10

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Compatibilité Plateau/Pédalier

Pour reconnaitre les plateaux compatibles avec votre pédalier il faut identifier ce que l'on appele l'entraxe. L'entraxe, en anglais BCD pour "bolt circle diameter", est le diamètre du cercle formé par le centre des vis du plateaux

S'il est assez facile à mesurer sur les palteaux à 4 ou 6 boulons, les choses se compliquent sur les pédaliers 5 branches. Dans tous les cas cette information est généralement gravée sur les plateaux ou sur le pédalier.

Pour plateaux direct mount, la question ne se pose pas mais attention chaque marque à son propre standard!


Schakelprestaties heeft Full Speed Ahead geholpen om een wereldleider voor high-end kettingbladen te worden. Niemand bestudeert het ontwerp en de fabricage van elke tand, zo zorgvuldig als wij doen.
Onze toewijding toont zich in elke omwenteling van de crank, en elke perfecte shift bereikt. Om aan de behoeften van elke aandrijflijn te voldoen of deze te overtreffen, heeft Full Speed Ahead geavanceerde ontwerp-, test- en productieprotocollen ontwikkeld. Hierdoor kan FSA net zo perfect aan je behoeften voldoen als onze kettingbladen aan een ketting. Wij bieden meer opties, niveaus en afwerkingen dan onze concurrenten.
Wij maken gebruik van de beste materialen beschikbaar, geïmporteerd uit de VS, Europa, of afkomstig van onze gekwalificeerde leveranciers in Azië, om de duurzaamheid, prestaties en het uiterlijk te garanderen zal outperformen, en langer duren dan de concurrentie.

FSA kettingbladen hebben aangedreven meerdere wereld, Tour de France, en de Olympische kampioenen, en zal uw verwachtingen overtreffen.

Kenmerken:
  • Precisie CNC gefreesd AL7075/T6
  • Verschuivingshellingen en roestvrij staalspelden op buitenringen
  • Zwart geanodiseerd met zilveren CNC machinale bewerking
  • Laser geëtst logo

MEER INFORMATIE

Specificaties

Position Midden
Entraxe 130
Vitesse 10

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?