It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

MSR

MSR WhisperLite Universal brander

MSR

€ 187,99

Richtprijs: € 220,00 (15)

gratis verzending (4)

Levering vanaf dinsdag

­

Nog maar 3 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De perfecte hybride brandstof brander

OMSCHRIJVING:

De WhisperLite Universal hybride brandstof brander is de eerste MSR brander die canister en vloeibare brandstof opties combineert in een complete brander. Gebouwd met een geavanceerd WhisperLite™ chassis, biedt het een verbeterde stabiliteit, minder gewicht en vereenvoudigd onderhoud en werkt met vrijwel elke beschikbare brandstof. En in tegenstelling tot zijn voorgangers biedt de AirControl™-technologie, waarvoor patent is aangevraagd, ongeëvenaarde prestaties met alle soorten brandstof in een lichtgewicht pakket dat u niet vertraagt.

DETAILS

 • Hybride brandstofprestaties: De AirControl™-technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd, creëert een optimaal brandstof/luchtmengsel voor uitstekende prestaties met canisterbrandstof, nafta, paraffine en loodvrije benzine.
 • Vloeibare cartridges: leveren betere prestaties bij koud weer en lage brandstofniveaus met een consistenter vermogen gedurende de levensduur van elke cartridge. Cartridge basis inbegrepen.
 • Lichtgewicht: Aluminium mengbuis, extra-stabiele roestvrijstalen poten en een zeer doordacht ontwerp beperken het gewicht tot een minimum.
 • Gemakkelijke overgangen: Koppelingen voor vloeibare brandstof en brandstofpatronen in combinatie met brandstofspecifieke sproeikoppen voor snelle en gemakkelijke overgangen.
 • Onderhoud op locatie: zelfreinigende Shaker spuitkoptechnologie en een nieuw ontworpen pootmontage zorgen voor een snelle reiniging en een nog eenvoudiger onderhoud op locatie.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Minimumgewicht: 0,32 kg
 • Verpakt gewicht: 0,42 kg
 • Brandduur (wit gas) per 600 ml brandstof: ca. 110 minuten
 • Kooktijd (wit gas), 1 liter: 3,5 minuten
 • Kooktijd (paraffine), 1 liter: 4,4 minuten
 • Gekookt water (wit gas) per 100 ml brandstof: 4,4 liter
 • Gekookt water (paraffine) per 100 ml brandstof: 5,3 liter
 • Gekookt water (MSR IsoPro) per blik van 227 g: 15 liter

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?