It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

MSR

MSR WindBurner Duo stove

MSR

€ 212,99

Richtprijs: € 250,00 (15)

gratis verzending (4)

Levering vanaf dinsdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Een modulair windproof stove systeem voor twee personen, voor minimalistische tochten en het bereiden van snelle maaltijden waarbij kokend water nodig is.

OMSCHRIJVING

:

Met een stralingsbrander geïntegreerd in een modulair windproof systeem, biedt dit stove systeem wandelaars de efficiëntie en prestaties die ze nodig hebben wanneer ze op minimalistische wijze op pad gaan, voor toegewijde tochten - met de veelzijdigheid om verschillende soorten maaltijden te bereiden. De beschermde brander en drukregelaar maken het mogelijk om snel een gevriesdroogde maaltijd of een kleine koffie te bereiden in moeilijke omstandigheden, waar andere fornuizen het misschien zouden opgeven. De meegeleverde pan van 1,8 l is perfect voor twee personen. Alle onderdelen van het systeem passen erin, zodat de tas minder ruimte inneemt. Alle WindBurner gebruiksvoorwerpen passen op de WindBurner Duo kachel, waardoor deze geschikt is voor verschillende soorten uitstapjes

 • Hoog rendement: de winddichte stralingskopbrander en de drukregelaar zorgen ervoor dat de kachel ook werkt bij wind of lage temperaturen. Kookt sneller en is zuiniger dan conventionele fornuizen.
 • Compact: alle onderdelen passen perfect in elkaar; snel koken met de pan van 1,8 l, ontworpen voor 2 personen.
 • Modulair: De kachel is geoptimaliseerd voor alle WindBurner kookgerei. Het is geschikt voor diverse soorten voedselbereiding.
 • Stabiel: de kantelvaste kachel maakt gebruik van een offsetpatroon en een zelfcentrerende pan.

KENMERKEN

 • Stralende hoofdbrander, fijne vlamregeling.
 • Drukregelaar voor constante prestaties.
 • Hard geanodiseerde aluminium pan van 1,8 l met geïntegreerde warmtewisselaar en geïsoleerd deksel met handvat.
 • Deksel om te zeven en te drinken, BPA-vrij.
 • Geïntegreerde 0,5 l kom.

MSR® IsoPro™ 24 cl (8 oz) brandstofpatroon apart verkrijgbaar.

TECHNISCHE DETAILS

 • Inhoud: 1,8 liter
 • Breedte: 12.5cm
 • Gewicht: 0.60kg
 • Lengte: 12.5cm
 • Hoogte: 20.5cm
 • Minimaal gewicht: 0,60 kg
 • Verpakt gewicht: 0,61 kg
 • Kooktijd (MSR IsoPro), 1 liter: 4,5 minuten
 • Inhoud: 1,8 liter

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?