It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

SOL

SOL Fire Lite Oranje Gasloze Aansteker

SOL

€ 34,90

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Met

de Fire Lite™

brandstofloze aansteker kun je met één druk op de knop vuur maken.

Deze weerbestendige elektrische aansteker werkt in alle omstandigheden en op elke hoogte. De plasma-aansteker weegt minder dan 2 oz en wordt geleverd met een ingebouwd LED-lampje en een paracord koord dat kan worden gebruikt als tondel of touw. De twee naar boven gerichte vlambogen van de aansteker ontsteken bij aanraking alles wat brandbaar is, ideaal voor het aansteken van kampvuren, kachels, enz. USB oplaadbaar, deze aansteker beschermt u voor een gemakkelijke en indrukwekkende vuurstart; één lading voedt ongeveer 45 aansteker gebruiken of 3 uur van laag licht.

DETAILS EN VOORDELEN

 • Touch to light
  Steek een vuur aan met één druk op de knop. Raak de gasloze aansteker gewoon aan op alles wat brandbaar is, voor onmiddellijke vlammen.
 • Dual Arc Plasma Aansteker
  Maak kampvuren, overlevingsvuren en meer met deze vlamloze elektrische aansteker. De naar boven gerichte dubbele bogen maken het gemakkelijk om aan te steken. Gebruik het 3 meter lange tondelkoord om gemakkelijk vuur te maken.
 • Vuurstarter en LED licht
  Verlicht je weg door de duisternis met het 100 lumen LED licht, dat lage, hoge en stroboscoop instellingen heeft.
 • Oplaadbaar en zonder brandstof
  Gebruik deze USB-oplaadbare elektrische aansteker keer op keer. De lithium batterij laadt in 2 uur op met de meegeleverde micro USB en gaat ongeveer 45 keer mee (7 seconden per gebruik).
 • Water- en winddicht
  Deze waterdichte aansteker werkt ongeacht wind, regen, temperatuur of hoogte en heeft een waterdichte behuizing.
 • Gewicht: ongeveer 56g

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?