It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Rennen

Rennen Moeren Kettingring XL Blauw (x4)

Rennen

€ 16,95

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Als specialist in topklasse tandwielen heeft Rennen het legitiem gevonden om een echt alternatief te bieden voor bouten en moeren. Dit product wordt namelijk maar al te vaak over het hoofd gezien door gebruikers die, omdat ze weinig vertrouwen hebben in hun aluminium bouten, besluiten hun toevlucht te nemen tot het gebruik van vasthoudende rislans.

Geconfronteerd met deze constatering, heeft Rennen besloten een echte evolutie op het gebied van BMX Race bouten aan te bieden. Rennnen Infinity bouten zijn speciaal CNC gefreesd. Ze hebben een ondersteunende schouder ter hoogte van de kop om de best mogelijke interface tussen je tandwiel en je bracket ster te garanderen. Deze innovatie verhoogt de stijfheid van het geheel met + 8,5%! Vol vertrouwen in dit ontwerp, biedt Rennen een levenslange garantie tegen breuk.

Details

  • Set van 4 moeren
  • Materiaal: Aluminium 7075-T6
  • Schroefdraad hoogte: 0.7mm
  • Benodigd gereedschap: BTR 8 sleutel
  • Referentie: CORE5042

MEER INFORMATIE

Specificaties

Matière Aluminium

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?