It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

ROCKSHOX VIVID AIR R2C Lage Comp. Schokbreker Zwart

RockShox

Gelieve te kiezen

Entraxe / course

240 x 76

€ 529,99

Geleverd op 18/02

€ 529,99

Richtprijs: € 845,00 (15)

gratis verzending (4)

Geleverd op 18/02

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Met 400 gram lichter dan de Vivid Coil is de nieuwe Vivid Air meer dan licht genoeg om andere downhillschokdempers voor hun geld te laten strijden. Maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk. Het is zwaar spul. Met zijn volledig nieuwe luchtveersysteem is deze schokdemper ontworpen om de zwaarste WK-parcoursen aan te kunnen. Hij combineert het soepele, consistente gevoel van een schroefdemper met de aanpasbaarheid, verstelbaarheid en ongeëvenaarde gewichtsbesparing van een luchtdemper. Het resultaat is een schokdemper die een nieuwe standaard zet voor downhill prestaties.
Kenmerken:

  • GEWICHT: 530 g
  • Demping: Externe rebound, eindrebound en compressie bij lage snelheid
  • SPRING: Solo Air dubbel volume veer
  • SPRING AFSTELLING: Luchtdruk via een enkele Schrader klep
  • RODMATERIAAL: Aluminium 7075
  • ROOKMATERIAAL: Aluminium
  • BEHUIZING AFWERKING: Hard geanodiseerd

Geleverd met afstandhouders
GARANTIE VAN 2 JAAR


Technologie:


Tegenmaatregel™

De nieuwe Vivid is ontworpen voor de elite, en verovert verschillende technische hoogstandjes die voorheen voor onmogelijk werden gehouden. Technologieën zoals countermeasure, die de scheidingskracht van de schok tot bijna niets herleidt, zetten kleine oneffenheden om in tractiegenererende prestaties.


Dual Flow Adjust™
DFA lijkt een beetje op Glam Metal. Twee dingen die je nooit samen zou hebben gedacht, maar op mysterieuze wijze werken ze. Stel, je rijdt op een parcours met zowel monsterlijke hoogteverschillen als veel hobbels waarbij je moet remmen. Het is gebruikelijk om uw vork aan te passen om een van deze problemen op te lossen. De DFA van RockShox is het daar niet mee eens; gebruik gewoon zijn twee stand-alone dempingscircuits om hem aan te passen aan beide. Het absorbeert grote schokken, terwijl het zacht blijft voor kleine voorwerpen, zoals make-up en metaal


Rapid Recovery™
Wie wil er nu niet meer speling over het wiel voor opeenvolgende hobbels? Dankzij het Rapid Recovery-systeem herstelt de schokdemper sneller tussen opeenvolgende hobbels, zodat het wiel de grond nauwkeuriger kan volgen. Dit actievere veersysteem laat je niet in de steek en zorgt ervoor dat de fiets in een hoger, zachter gedeelte van de veerconstante kan rijden. Een snel herstel geeft de rijder meer beschikbare wielspeling, hobbel na hobbel, voor een aangenamere en gecontroleerde rit.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Blocage Nee
Entraxe / Course 240 x 76

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?