It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Promoties

Fox Racing Shox Float X2 Factory 2pos-Adj Shock (Imperial) 2023

Fox Racing Shox

Gelieve te kiezen

Entraxe / course

200 x 50.8

€ 658,99

Levering vanaf zaterdag

€ 658,99

Alltricks Prijs € 782,99 (1)

Richtprijs: € 1.181,90 (15)

- € 124,00
gratis verzending (4)

Levering vanaf zaterdag

­

Nog maar 2 op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De beste technologie die Fox te bieden heeft is beschikbaar op de Factory Series schokdempers , met de echte, fluweelzachte Kashima coating. Dit Float X2-model
heeft
de nieuwe 2-positie Open/Firm hendel waarmee de compressie bij hoge en lage snelheid
kan worden ingesteld

Details:

 • Standaard montage.
 • Keizerlijke afmetingen.
 • Hendel X2 (2 posities Open/Firm) behoudt de aanpassing van de compressie bij lage en hoge snelheid
 • Instelling van compressie en rebound bij lage en hoge snelheid
 • Geavanceerd RVS dempingssysteem zorgt voor meer afstelling
 • Hoge oliestroom verbetert dempingscontrole en consistentie
 • Originele Kashima-coating vermindert de wrijving

Instellingen :

 • Compressie bij lage snelheid 16 klikken
 • Snelle compressie 8 klikken
 • Lage snelheid uitbreiding 16 klikken
 • High speed release 8 klikken
 • Druk van de luchtklep
Referenties
 • 979-01-072 / FLOAT X2 Factory 2pos-Adj [7.875, 2.0] 200 x 50.8mm 2022
 • 979-01-073 / FLOAT X2 Factory 2pos-Adj [8,5, 2,5] 215,9 x 63,5mm 2022
Hendel X2
De nieuwe X2 2-positie Open/Firm hendel is beschikbaar op FLOAT X2- en DHX2-schokdempers en biedt nog steeds compressieafstelling bij hoge en lage snelheid.
RVS
Stangenstelsel
Het Rod Valve System (RVS) zorgt voor een soepelere overgang van kleine naar grote schokdemping. Het resultaat is meer reactievermogen, controle en progressiviteit.
Leer hoe u snel de doorbuiging en druk van luchtveren kunt aanpassen, compressie en rebound kunt instellen en andere instelparameters kunt gebruiken.
De aanbevolen waarden in deze afstelgids zijn bedoeld als uitgangspunt om u zo snel mogelijk op uw eerste rit te krijgen.

MEER INFORMATIE

Specificaties

Blocage Op de schokbreker
Entraxe / Course 200 x 50.8

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?