It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Promoties

Rockshox SuperDeluxe Coil Ultimate DH RC2 Adj Hydraulic Bottom Out MLinearReb/LowComp Standard Shock

RockShox

Gelieve te kiezen

Entraxe / course

250 x 70

€ 449,99

Geleverd op 15/02

€ 449,99

Alltricks Prijs € 509,99 (1)

Richtprijs: € 539,00 (15)

- € 60,00
gratis verzending (4)

Geleverd op 15/02

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Prestaties voor de meest veeleisende rijders. De gloednieuwe Super Deluxe Coil Ultimate DH is een kunstwerk waarbij geen enkele eigenschap gespaard is gebleven. Uitgerust met een volledig nieuw chassis, de nieuwe RC2-schokdemper met onafhankelijke hoge- en lagesnelheidscompressie, een grotere ringoverlapping voor betere prestaties over kleine oneffenheden, en de HotDog Piston™die ontworpen is om je banden op de top van ruw terrein te houden. Met het onnavolgbare gevoel van een haspel, maak je klaar om je droomlijnen met vertrouwen te sturen.

Sterkproduct
 • Bevestiging : Standaard
 • Geheel nieuw chassis ontworpen met 21% meer stevigheid.
 • Nieuwe RC2 schokdemper met extern instelbare hoge en lage snelheid onafhankelijke compressiedemping - ontworpen om perfect te passen bij de Charger 3 vorkdemper.
 • HotDog Piston™ biedt dezelfde compressiecontrole bij lage snelheid als de Super Deluxe, maar met minder compressie bij hoge snelheid, waardoor de wielen op ruw terrein uit de weg kunnen terwijl ze bij hoge snelheid meer grip bieden.
 • De extern instelbare hydraulische Bottom-Out regeling zorgt voor een instelbare verhoging van de demping om onaangename sensaties in de laatste 20% van de slag te voorkomen, voor een bodemloos gevoel.
 • Verhoogde ring overlap verbetert de prestaties en grip over kleine hobbels.
 • Eersteklas graphics om het fris te houden
 • Maxima Plush dempingsvloeistof vermindert wrijving en dempt schokgeluiden.
 • Maxima Plush Dynamic Suspension Lubricant vermindert de wrijving, gaat langer mee en verbetert de veerprestaties, rit na rit.
 • Voorinstelling : MLinearReb/LowComp
* WAARSCHUWING : Veer afzonderlijk verkocht.

Referenties
 • 00.4118.360.002 : Rockshox SuperDeluxe Coil Ultimate DH RC2 Adj Hydraulic Bottom Out MLinearReb/LowComp Standaard 225 x 70
 • 00.4118.360.000 : Rockshox SuperDeluxe Coil Ultimate DH RC2 Adj Hydraulic Bottom Out MLinearReb/LowComp Standaard 225 x 75

MEER INFORMATIE

Specificaties

Blocage Op de schokbreker
Entraxe / Course 250 x 70

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?