It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Nieuw

Cane Creek Double Barrel Coil IL 15mm Open Eye Shock Zwart/Goud (Geen Veer)

Cane Creek

Gelieve te kiezen

Entraxe / course

216 x 63

€ 629,00

Geleverd op 16/02

€ 629,00

gratis verzending (4)

Geleverd op 16/02

­

Laatste op voorraad!

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De DBcoil IL is de lichtste Coil shock op de markt, terwijl hij 40-50% meer dempingsolie gebruikt dan andere shocks in zijn klasse. De DBcoil IL schokdemper is de allereerste inline schokdemper met dubbele buis die alle kenmerken van een piggyback coil schokdemper biedt in een lichtere, elegantere verpakking.

Met zijn vele instelmogelijkheden is hij ideaal voor de meest veeleisende rijders die op zoek zijn naar een model dat de grootste schokken bergaf aankan en tegelijk een efficiënte tractie bergop behoudt, waardoor hij de perfecte schokdemper is voor trail- enenduro-rijden.

De olie stroomt continu door de extern instelbare schokdemperkleppen. Schokdempers met dubbele buis hebben twee hoofdkamers, een compressieruimte en een expansieruimte, die door de verstelbare kleppen van elkaar worden gescheiden. De hoofddempingszuiger circuleert de dempingsolie tussen de compressie- en expansiekamers via de extern instelbare dempingskleppen. Op het parcours resulteert deze olierouting in minder fade, meer controle en een grotere consistentie.

Details
 • Praktijk: Enduro / All Mountain
 • Gewicht: 285g (gewicht varieert per maat)
 • Demping: Twin Tube onafhankelijke compressie en rebound in twee hoge- en twee lage-snelheids dempingscircuits.
 • Verstelling: 4-weg onafhankelijke verstelling: compressie hoge snelheid compressie lage snelheid compressie hoge snelheid rebound lage snelheid rebound Veervoorspanning
 • Stijgingsschakelaar Aan/Uit
 • Schokdempermateriaal: 4130 inductiegehard staal
 • Diameter schacht: 8 mm
 • Diameter oogje: 15 mm Open Oog
 • Afwerking: Geanodiseerd en lasergeëtst Montage-interface
 • Montage-interface
 • IGUS Hoge Prestaties Lage Wrijving Koker 1/2" Universele Schacht
Passend
 • Snelle compressie
 • Compressie bij lage snelheid
 • Snelle terugvering
 • Rebound bij lage snelheid
 • Veervoorspanning
 • KlimSchakelaar aan/uit
Technologieën: CLIMB SWITCH NIEUW GEÏNTEGREERDE TOOL

Vierwegverstelling wordt nog toegankelijker met het nieuwe, in onze CS (Climb Switch)-hendel geïntegreerde gereedschap.

Wanneer de schakelaar is ingeschakeld, wordt de demping bij lage snelheid gewijzigd door een set interne "klimcircuits". Wij stemmen deze circuits specifiek af op de eisen van off-roadklimmen om de pedaalefficiëntie te verbeteren met minder chassisbeweging. In tegenstelling tot andere klimplatforms past ons CS-apparaat zowel de compressie als de rebound aan bij lage snelheden.

Viervoudige onafhankelijke afstelling

De DBcoil IL biedt een ongeëvenaard instelbereik met externe verstellers die elke fase van de demping onafhankelijk regelen zonder crossover-effecten. De hoge en lage snelheidscompressie en de hoge en lage snelheidscompressie worden onafhankelijk van elkaar afgesteld.

Andere in-line dempers bieden de gebruiker meestal een enkele afstelling van de rebound of een combinatie van rebound en een beperkte vooraf ingestelde lage snelheidscompressie. Het gemak waarmee de DBcoil IL schokdemper kan worden afgesteld, stelt de rijder in staat om op de baan een snelle verandering door te voeren, voor meer pop, zachtheid of andere kenmerken voor een aangepaste fijnafstelling.

Double Barrel Twin Tube Technology

De exclusieve Twin Tube technologie circuleert continu olie door de dempingsklep om een onafhankelijke, zeer controleerbare demping te bereiken voor zowel de ingaande als de uitgaande slag. Dit unieke ontwerp laat de olie circuleren door extern instelbare kleppen in plaats van door de hoofdzuiger, waardoor een betere afstelling mogelijk is en het niet meer nodig is interne kleppen te vervangen om de demper juist af te stellen

MEER INFORMATIE

Specificaties

Blocage Op de schokbreker
Entraxe / Course 216 x 63

Klanten

Vraag & Antwoord

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?