It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

XPLOVA

Home Trainer Xplova Connected Smart Trainer NOZA 2

XPLOVA

€ 599,99

Richtprijs: € 799,00 (15)

Waarvan € 4.17 aan ecotaks

gratis verzending (4)

Levering vanaf zaterdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


De NOZA 2 is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen via de populairste fietsapps. Neem het op tegen fietsers over de hele wereld met Zwift en bereik je fietsdoelen met de trainingsprogramma's van TrainerRoad.

De Xplova NOZA S genereert een weerstand tot 2500 W en simuleert beklimmingen met een maximale helling van 18% en zal de beste bondgenoot zijn van je meest intense trainingen. De beste in zijn klasse, het stelt u in staat om uw grenzen te verleggen!

Geïntegreerde thermische compensatietechnologie, zespolige elektromagnetische rem en rekstrook.

* In ERG-trainingsmodus en getest met een set vermogenssensoren voor een uur rijden.

Met deze hometrainer met directe aandrijving, ervaart u de sensaties en traagheid van een echte race. Plus, de verstelbare standaard past perfect op 650 / 700C racefietsen of 24/26 / 27,5 / 29 '' mountainbikes

Met de Xplova Workout app, kunt u eenvoudig uw firmware upgraden en Xplova's trainingsprogramma's volgen op basis van snelheid, vermogen of hartslag.

Download deze app gratis in de App Store of Google Play.

Details
 • Geschikt voor 650 / 700C racefietsen; 24"/ 26 '' / 27.5 '' / 29 '' MTB
 • Voeg een vleugje comfort toe aan uw workout.
 • Weerstandscontrole en intensiteitsverandering
 • nauwkeurigheid van ± 2,5%
 • De nieuwe metgezel voor liefhebbers van continue versnelling.
 • Geoptimaliseerd contactoppervlak binnen
 • rubberen bekleding
 • Vermindert trillingen, zelfs bij de meest intense sprints.
 • Herontworpen riem en poelie ontwerp
 • slechts 58 dB
 • Stilte, niets meer.
 • Maximaal vermogen van 2.500 watt
 • helling simulatie tot 18%
 • Beklim de hoogste toppen vanuit je huiskamer
 • SRAM / Shimano 8/9/10 / 11V cassettebody
 • Geleverd met adapters voor 12x142mm & 12x148mm steekassen

MEER INFORMATIE

Voir la foire aux questions Home Trainers

Specificaties

Référence XPLOVA.NOZA2

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?