De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Muc-Off Punk Base & Guy Beschermers
Muc-Off Punk Base & Guy Beschermers
Muc-Off Punk Base & Guy Beschermers
Muc-Off Punk Base & Guy Beschermers

Muc-Off Punk Base & Guy Beschermers

Muc-Off

€ 34,99

Richtprijs: € 39,99 (15)

premium moneybox icon

premium plus icon 0.70€in je spaarpot

Levering vanaf woensdag

Laatste op voorraad!

€ 34,99

Verkocht door Alltricks

Omschrijving

Duurzaam, weerbestendig en ultra-resistent. Onze beschermsets voor liggende en staande achtervork zijn ideaal om de gevreesde kettingslag te voorkomen als je hem wegstuurt. Deze kits zijn voorzien van de innovatieve Muc-Off Cube -Tec technologie, die krassen en steenslag helpt voorkomen.

Een klap van de ketting op uw trots en vreugde? Helemaal niet!

Onze beschermkit voor liggende en staande achtervork helpt u het onvermijdelijke kettinggeruis tijdens uw ritten te stoppen en uw kostbare lak te beschermen.
Ontworpen voor MTB en EMTB, onze Chainstay en Seatstay Protection Kits zijn ontwikkeld vanaf de grond en maken gebruik van de nieuwe gepatenteerde Muc-Off Cube -Tec materiaal, de vorming van een barrière rond uw liggende achtervork die sterk genoeg is om de meest hevige schokken te weerstaan, maar toch flexibel genoeg om te passen bijna elk frame geometrie.
De twintig onderdelen in de kits hebben een zelfklevende 3M-rug, wat betekent dat ze heel gemakkelijk te installeren zijn en stevig op hun plaats blijven, ongeacht de omstandigheden - zodat u zich kunt concentreren op het op zijn plaats houden van de pin!

Details:

  • Zware 3M zelfklevende achterkant
  • Universeel ontworpen om op de meeste MTB's en EMTB's te passen
  • Ultra-resistent Cube-Tec materiaal om de zwaarste klappen te weerstaan.
  • Gemakkelijk aan te brengen: gewoon pellen en plakken!
  • Geschikt voor liggende achtervorken en liggende achtervorkbreedtes van 10 tot 40 mm.

MEER INFORMATIE

Klanten

Vraag & Antwoord

Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?