It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting
Opruiming

Hyperice Hypervolt Bluetooth Massagepistool Grijs

Hyperice

€ 249,99

Richtprijs: € 399,00 (15)

gratis verzending (4)

Levering vanaf woensdag

­

Op voorraad

Verkocht door Alltricks

Omschrijving


Ontdek het nieuwe Hyperice Hypervolt Massagepistool! Nieuwe generatie Hypervolt inclusief Bluetooth-technologie om te genieten van een keuze aan programma's (50 programma's)

Details van de Hyperice Hypervolt

 • 50 programma's
 • De hypervolt heeft een 60W motor
 • een krachtige en stille motor met hoog koppel en Quiet Glide™-technologie,
 • een licht gewicht (1,13kg) dat het gebruik vergemakkelijkt,
 • 3 snelheidsstanden leveren tot 3200 slagen per minuut,
 • oplaadbare lithium-ion batterij (tot 2,5 uur gebruik per lading),
 • 5 lichtgewicht verwisselbare kopstukken, ergonomisch ontwerp.


De Hyperice Hypervolt heeft drie snelheidsinstellingen en vijf verschillende massagekoppen om uw vibratietherapie te personaliseren. Dankzij het ergonomische ontwerp kunnen de verschillende koppen gemakkelijk worden verwisseld. De hoofden zijn inbegrepen:
 • Kogel - voor grotere oppervlakken, biedt een betere bevestiging om mee te beginnen,
 • Vork - voor het werken rond een specifieke spiergroep,
 • Platte kop - voor kleinere oppervlakken,
 • Kogel - voor het bewerken van een specifiek gebied,
 • Kussen - ideaal voor gevoelige plaatsen (nek, enz.).

MEER INFORMATIE

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?