It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

DT Swiss

DT Swiss precisie gemaakt in Zwitserland

Historisch gezien werd DT Swiss in 1634 in Zwitserland opgericht en was het gespecialiseerd in draadtrekken. We vinden het draadtrekken terug in de merknaam.

De afkorting DT is afkomstig van de naam in het Duits en het Frans van het vroegere bedrijf «Vereinigte Drahtwerke/Tréfileries réunies». Ook nu nog is de afkorting DT een belangrijk onderdeel van de bedrijfsnaam. De D komt overeen met Drahtwerke en de T met Tréfileries.
De filosofie van het merk is altijd geweest om innovatieve producten aan te bieden met een modern design en Zwitserse kwaliteit. Dankzij de feedback van professionele bestuurders, testers uit alle disciplines en het gebruik van innovatieve componenten is het merk meervoudig wereldkampioen.

Zwitserse wielen even betrouwbaar als horloges

Op technologisch gebied is DT Swiss gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van carboncomponenten die de producten licht, sterk en betrouwbaar maken. Voor de liefhebbers van unieke configuraties heeft DT Swiss het Star Ratchet systeem voor wielen ontwikkeld, dat verschillende as- en freewheelbody-configuraties mogelijk maakt.
Het SCOTT-SWISSPOWER MTB RACING TEAM was in 2012 een DT SWISS-team, net als Harald Philip en Stefan Hermann.

DT Swiss: kwaliteitsvorken en -schokdempers

Vandaag de dag is DT SWISS een belangrijke speler op de fietsmarkt en heeft het bedrijf zich gevestigd als toonaangevende fabrikant van spaken, nippels, naven, velgen, complete wielen en veringssystemen. 

Je vind DT Swiss productenop Alltricks.nl
 

Filteren

Model

Toon mij meer

Toon mij minder

Prijs

4.5€ - 1112.99

Opties

Corps Roue libre

Shimano Micro Spline

€ 399,99

Levering vanaf dinsdag

Opties

Corps Roue libre

Shimano/Sram - Sram XDR

€ 910,99

Levering vanaf dinsdag

Opties

Corps Roue libre

Shimano / Sram

€ 255,99

Levering vanaf dinsdag

Opties

Corps Roue libre

Sram XDR

Niet op voorraad

sale
sale
sale

Opties

Corps Roue libre

Shimano / Sram

€ 349,99

Levering vanaf dinsdag

Shimano Micro Spline

€ 379,99

Levering vanaf dinsdag

sale

Opties

Corps Roue libre

Sram XD

€ 219,99

Levering vanaf dinsdag

sale
sale
sale
sale

Opties

Corps Roue libre

Shimano Micro Spline

€ 299,99

Levering vanaf dinsdag

sale

Opties

Corps Roue libre

Shimano Micro Spline

€ 209,99

Levering vanaf dinsdag

sale
sale
sale
sale
sale

Opties

Options Pièces Roues

63 mm

€ 7,99

Levering vanaf vrijdag

sale
sale
sale
sale

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?