It seems that you speak English.

Yes No
De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Alles over ons Premium aanbod

Ontdek de Alltricks Premium voordelen

Gratis en onbeperkte leveringen

De levering van al je Alltricks pakjes wordt aangeboden gedurende 1 jaar (365 dagen), zonder minimum aankoop, bij afhaalpunten en bezorgd aan huis.

Gratis leveringen zijn enkel beschikbaar in Nederland.

De verzending gebeurt meestal dezelfde dag als de bestelling is voltooid voor 18u (met Chronopost) anders voor 15u. Dit voordeel geldt alleen voor producten die worden verkocht en verzonden door Alltricks.

Bekijk alle voorwaarden

Cashback

Je vertrouwen in ons wordt beloond door middel van een virtueel spaarvarkentje (cashback). Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart! Op je klantenprofiel vind je op elk moment het huidige bedrag van de inhoud van je spaarvarken en de vooruitgang ervan.

Cashback is enkel beschikbaar op gemarkeerde producten, je vindt meer informatie op de betreffende productpagina's.

Bekijk alle voorwaarden

100 dagen om je producten terug te sturen

Verander van gedachten met een gerust hart!

Is dat artikel toch niks voor jou, is de maat niet helemaal goed of ben je gewoon van gedachten veranderd? Je krijgt van ons 100 dagen de tijd (na de datum van ontvangst), in plaats van 30 dagen, om het artikel terug te sturen. Wij maken een tegoedbon voor je aan, zodat je je gewenst(e) product(en) toch in huis kunt krijgen.

Bekijk alle voorwaarden

10% korting op de hele website
voor jouw verjaardag

Natuurlijk viert Alltricks jouw verjaardag! Je krijgt van ons 10% korting zonder minimum aankoop, ook geldig tijdens andere promoties. Vergeet niet je verjaardag in te vullen op je Klantenprofiel, om de exclusieve aanbieding te ontvangen als het zo ver is.

Bekijk alle voorwaarden

2 maanden proeftijd op de
beste versie van Strava

Onze partner Strava biedt je een gratis proefperiode aan van twee maanden! Een goede gelegenheid voor jou om het sociale netwerk voor alle fiets- en hardloopliefhebbers te ontdekken; of als je het al kende, om de betaalde functies te ontdekken dankzij de gratis proefversie: een trainingsboek, een gedetailleerde analyse van de inspanningen, het opstellen van routes, trainingsprogramma's, volledige rangschikking, enz.

Bekijk alle voorwaarden

Ontdek Alltricks Premium in deze video

De kwaliteit van Alltricks diensten

100 dagen om van
gedachten te veranderen
De levering
die bij jou past
Verzending op
dezelfde dag,
met tracking (6)
Beste prijs
gegarandeerd
De betaalwijze
die jij verkiest
Levering in meer
dan 70 landen
Nederlandse Experts
tot je beschikking
Garantie op
al je producten
Uitstekende
klanttevredenheid
Montage partners
klaar om te helpen
€10 cadeau
bij het doorverwijzen
1 gekochte fiets =
1 geplante boom

Gebruiksvoorwaarden voor het Premium abonnement

Elk lid van Alltricks kan zich, indien zij of hij dit wenst, abonneren op een Premium lidmaatschap. De Premium dienst wordt aangeboden in de vorm van een virtuele lidmaatschapskaart. Deze kaart wordt op de markt gebracht tegen de unieke prijs van €9,99. Alle belastingen zijn inbegrepen en het is geldig voor één volledig jaar (365 dagen vanaf de betalingsdatum).

Neem je abonnement en begin met je voordelen

Het jaarlijkse bedrag voor het Premium abonnement is € 9,99, inclusief BTW. Dit bedrag kan worden betaald met alle betaalmethoden die op de website beschikbaar zijn op het moment van de bestelling. Het abonnement wordt actief (en de bijbehorende voordelen) zodra je het toevoegt aan je winkelwagen.

Geldigheidsduur

De Premium kaart is één jaar (365 dagen) geldig vanaf de datum van afgifte. Je vindt deze informatie op je klantenprofiel, onder "Mijn Premium / Mijn Spaarvarken".

Het verzamelen van virtuele spaarpot-punten is geldig en bruikbaar voor de gehele duur van het Premium account. Na afloop van het Premium account heeft de klant niet meer de mogelijkheid om haar / zijn spaarvarken, die een integraal deel uitmaakte van zijn / haar voordelen als lid, terug te krijgen. Het spaarvarken kan gedurende de gehele looptijd van het Premium account in het klantenprofiel, in de rubriek "Mijn Premium / Mijn Spaarvarken" geraadpleegd worden.

Verlenging van je abonnement

Je kunt je Premium abonnement verlengen zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken. Je vindt deze datum op je klantenprofiel, rubriek "Mijn Premium / Mijn Spaarvarken".

Gratis en onbeperkte leveringen

De levering van al je pakjes wordt aangeboden tijdens de geldigheidsduur van je Premium abonnement, zonder minimum aankoop, zonder maximum aantal bestellingen, bij afhaalpunten en bij jou aan huis. De verzending gebeurt nog dezelfde dag met een tracking, voor bestellingen geplaatst voor 18u (met Chronopost) of voor 15u met andere vervoerders.

De gratis levering is geldig in elke zone waar de Premium geldig is, op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Sommige specifieke leveringswijzen kunnen echter niet gratis worden aangeboden, zoals voor bepaalde grote of volumineuze pakketten.

De aangekondigde levertijden zijn een indicatie en niet contractueel, Alltricks kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de levering. In geval van grote overmacht (staking van de vervoerder, afwezigheid op een feestdag ...), behoudt Alltricks zich het recht voor om de bestelling te verzenden in standaard levering zonder garantie van tijd.

Bekijk alle leveringsopties

Cashback - virtueel Spaarvarken

Cashback is alleen beschikbaar op de gemarkeerde producten, je vindt de informatie op de betreffende productpagina's. Er worden punten toegevoegd in je spaarvarken wanneer je bestelling wordt verzonden, het is dus normaal dat het niet beschikbaar is bij het afrekenen, maar pas wanneer de bestelling is verzonden. Je kunt je cashback spaarvarken combineren met een kortingscode.

Vind op elk moment op je klantenprofiel het huidige bedrag van je spaarpot en het overzicht van de status ervan, in de rubriek "Mijn Premium / Mijn Spaarvarken".

100 dagen om van gedachten te veranderen

Bevalt een artikel je niet, is de maat niet goed of ben je gewoon van gedachten veranderd? In dat geval heb je 100 dagen de tijd (na de datum van ontvangst) om het artikel terug te sturen, in plaats van 30 dagen voor een niet-premium klant. Wij zullen een tegoedbon voor je aanmaken, zodat je het product naar keuze opnieuw kunt bestellen. De geretourneerde artikelen moeten in perfecte staat zijn (niet gedragen en niet gebruikt) en in de originele verpakking zitten (zie retourvoorwaarden).

Meer informatie over het terugsturen van je bestellingen

Hoera! 10% korting op de hele website voor je verjaardag

Op de dag van je verjaardag (datum aangegeven op je klantenprofiel) ontvang je een kortingscode van 10%, geldig gedurende 30 dagen zonder minimum aankoop en voor één enkele bestelling, op producten verkocht en verzonden door Alltricks, met uitzondering van producten in de uitverkoop en betalingen met cadeaubonnen. Opgelet, in geval van wijziging van de dag van je verjaardag op je klantenprofiel, zal slechts één code per periode van 365 dagen verstuurd worden. Je verjaardag moet minstens 2 dagen na de aankoop van een Premium abonnement plaatsvinden. Op je verjaardag, is het mogelijk dat de e-mail pas in de namiddag verstuurd wordt, dus maak je geen zorgen als het even duurt.

Voer je verjaardag in op je klantenprofiel

2 maanden gratis proefperiode voor de beste versie van Strava

Je krijgt een gratis proefperiode van 60 dagen, daarna betaal je €5/maand bij een jaarlijkse facturering. Het aanbod is geldig voor alle Alltricks Premium klanten. De aanbieding is voorbehouden aan personen die nog niet hebben geprofiteerd van 2 of meer gratis trials, en aan personen die nog niet hebben geprofiteerd van Strava voordelen in de afgelopen 6 maanden.

Andere exclusieve voordelen

Tijdens de geldigheidsduur van je abonnement, kan je speciale Premium aanbiedingen ontvangen. Dit kan een preview zijn, een privéverkoop, een exclusieve kortingscode, een dienst voorbehouden aan Premiums, enz. Deze aanbiedingen zijn niet gegarandeerd. Het is mogelijk dat je er geen ontvangt tijdens je abonnement. Ze worden niet op voorhand gepland, maar worden uitgestuurd naargelang gelegenheden of periodes.

Misbruik en stopzetting van de Premium dienst

Het Alltricks Premium lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. Het is verbonden aan één Alltricks lid en de diensten en voordelen zijn uitsluitend voorbehouden aan de houder ervan. In geval van misbruik (meerdere leverings- en/of facturatieadressen) behoudt Alltricks zich het recht voor om de geldigheid ervan tijdelijk of definitief op te heffen, in dat geval zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

In het geval dat Alltricks de Premium dienst van de Alltricks.nl website verwijdert, zal ter compensatie een waardebon aangemaakt worden die overeenkomt met het aantal ongebruikte maanden van je kaart.

Terug naar het begin van de pagina

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?