De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Alles over ons Premium aanbod

Ontdek de Alltricks Premium voordelen

Gratis en onbeperkte leveringen

De levering van al je Alltricks pakketten wordt aangeboden gedurende 1 jaar (365 dagen), zonder minimum aankoop, bij afhaalpunten en bezorgd aan huis. Let op: dit aanbod is niet geldig voor grote en middelgrote pakketten (fietsen onder de €1000,- (loopfietsen zijn hierbij niet inbegrepen), fietsenrekken, banden etc.).

Gratis leveringen in Nederland en België.

De verzending gebeurt meestal dezelfde dag als de bestelling is voltooid voor 18u (met Chronopost) anders voor 15u. Dit voordeel geldt alleen voor producten die worden verkocht en verzonden door Alltricks.

Bekijk alle voorwaarden

Cashback

Je vertrouwen in ons wordt beloond door middel van een virtueel spaarpotje (cashback). Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart! Op je klantenprofiel vind je op elk moment het huidige bedrag van de inhoud van je spaarpot en de vooruitgang ervan.

Cashback is enkel beschikbaar op gemarkeerde producten, je vindt meer informatie op de betreffende productpagina's.

Bekijk alle voorwaarden

100 dagen om je producten terug te sturen

Verander van gedachten met een gerust hart!

Is dat artikel toch niks voor jou, is de maat niet helemaal goed of ben je gewoon van gedachten veranderd? Je krijgt van ons 100 dagen de tijd (na de datum van ontvangst), in plaats van 30 dagen, om het artikel terug te sturen. Wij maken een tegoedbon voor je aan, zodat je je gewenst(e) product(en) toch in huis kunt krijgen.

Bekijk alle voorwaarden

10% korting op de hele site* op Alltricks jubileumdagen

Ontvang een kortingscode van 10% zonder minimale aankoop, zelfs geldig op promoties. De verjaardag van Alltricks wordt op verschillende dagen in mei gevierd. De exacte data worden u per e-mail toegestuurd.

*Alleen geldig voor producten verkocht en verzonden door Alltricks.Bekijk alle voorwaarden

2 maanden proeftijd op de
beste versie van Strava

Onze partner Strava biedt je een gratis proefperiode aan van twee maanden! Een goede gelegenheid voor jou om het sociale netwerk voor alle fiets- en hardloopliefhebbers te ontdekken; of als je het al kende, om de betaalde functies te ontdekken dankzij de gratis proefversie: een trainingsboek, een gedetailleerde analyse van de inspanningen, het opstellen van routes, trainingsprogramma's, volledige rangschikking, enz.

Bekijk alle voorwaarden

Ontdek Alltricks Premium in deze video

De kwaliteit van Alltricks diensten

100 dagen om van
gedachten te veranderen
De levering
die bij jou past
Verzending op
dezelfde dag,
met tracking
Beste prijs
gegarandeerd
De betaalwijze
die jij wilt
Levering in meer
dan 70 landen
Nederlandse experts
tot je beschikking
Garantie op
al je producten
Uitstekende
klanttevredenheid
Montage partners
klaar om te helpen
€10 cadeau
bij het doorverwijzen
1 gekochte fiets =
1 geplante boom

Gebruiksvoorwaarden voor het Premium abonnement

De Alltricks Premium service is een aanbod dat in continentaal Frankrijk (met uitzondering van Corsica) en België wordt aangeboden door AVANIS, een vereenvoudigde vennootschap op aandelen met een maatschappelijk kapitaal van 148.727 euro, met een maatschappelijke zetel te 7 rue de la Fosse aux Canes - 28200 Châteaudun, RCS Chartres 484 395 629, intracommunautair BTW-nummer FR23484395629 (hierna "Alltricks" genoemd) waardoor elk lid kan profiteren van exclusieve voordelen.

De Premium-dienst wordt aangeboden in de vorm van een virtuele lidmaatschapskaart die voor één prijs van 9,99 euro inclusief BTW voor een volledig jaar wordt verkocht.

Deze algemene voorwaarden bevatten de toepassingsvoorwaarden van de Alltricks Premium service. Het enkele feit van toetreding tot de Alltricks Premium service impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze voorwaarden. Ook wanneer het Alltricks Premium lid van een gratis aanbod heeft geprofiteerd, zijn deze voorwaarden van toepassing.

Abonnement op de Alltricks Premium service

Je kunt je abonneren op de Alltricks Premium service via de website www.alltricks.nl door de Premium aanbieding aan jouw winkelmandje toe te voegen.

Het Premium account is noodzakelijkerwijs gekoppeld aan een Alltricks klantenaccount. Om zich op de Alltricks Premium service te abonneren, is het dus noodzakelijk om een Alltricks klantenaccount te hebben, waarvan de voorwaarden zijn beschreven in de Alltricks AV.

De jaarlijkse vergoeding voor de Premium service bedraagt € 9,99 inclusief BTW. Dit bedrag kan worden betaald met elke betaalmethode die op de website of in de winkel beschikbaar is op het moment van de bestelling. De service wordt actief (en de voordelen functioneel) zodra jouw bestelling is betaald. Binnen 24 uur na activering van de service wordt een bevestigingsmail naar het Alltricks Premium lid gestuurd.

Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen lid worden van de Alltricks Premium service.

Het is voorbehouden aan consumenten, d.w.z. personen die handelen voor doeleinden die geen deel uitmaken van hun commerciële, industriële, ambachtelijke, vrije of landbouwactiviteiten. Een rechtspersoon (vennootschap, ondernemingsraad, vereniging, enz.) of een natuurlijke persoon die handelt voor doeleinden die binnen het kader van zijn of haar commerciële, industriële, ambachtelijke, vrije of landbouwactiviteit vallen en die voor zijn of haar rekening aankopen zou doen, kan dus in geen geval gebruik maken of een natuurlijke persoon laten profiteren van de Alltricks Premium-dienst of van de voordelen daarvan.

Herroepingsrecht

Het Alltricks Premium lid heeft een herroepingsrecht van veertien (14) dagen vanaf de datum van inschrijving op de service zonder dat zij of hij haar of zijn beslissing hoeft te motiveren.

Het Alltricks Premium lid moet haar of zijn beslissing om zich terug te trekken kenbaar maken door vóór het verstrijken van voornoemde termijn het standaardformulier voor terugtrekking of een ondubbelzinnige verklaring waarin zij of hij haar of zijn wenst om zich terug te trekken kenbaar maakt.

Alltricks verwerkt de terugbetaling via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke transactie is gebruikt, tenzij het Alltricks Premium lid instemt met een andere methode.

Overeenkomstig artikel L.221-28 1° van de Franse consumentenwet kan het herroepingsrecht niet worden uitgeoefend voor overeenkomsten voor de levering van diensten die volledig zijn uitgevoerd vóór het einde van de herroepingstermijn en waarvan de uitvoering is begonnen nadat de consument vooraf uitdrukkelijk heeft ingestemd en uitdrukkelijk afstand heeft gedaan van zijn herroepingsrecht. Door gebruik te maken van de premievoordelen initieert het lid dus de uitvoering van de overeenkomst en verklaart zij of hij afstand te doen van haar of zijn herroepingsrecht.

Duur en verlenging van de dienst

De Premium service en de bijbehorende voordelen worden onmiddellijk geactiveerd na registratie en betaling van de bijbehorende kosten.

De dienst is één (1) jaar (365 dagen) geldig vanaf de activeringsdatum. Deze informatie is te vinden in het klantenprofiel, onder "Mijn Premium/Mijn Spaarvarken".

De dienst wordt niet stilzwijgend verlengd. Hij kan alleen worden verlengd na de vervaldatum. Als de Premium dienst na twee (2) maanden na de vervaldatum niet wordt verlengd, gaat de cashback die op de virtuele spaarpot is verzameld definitief verloren.

Premiumvoordelen

Premium voordelen gelden voor producten verkocht en verzonden door Alltricks. Producten verkocht en verzonden door derde partij verkopers (Marktplaats producten) komen niet in aanmerking voor Premium voordelen waaronder gratis onbeperkte verzending, cashback, 100 dagen bedenktijd, verjaardagskortingscode.

De voordelen zijn persoonlijk en nominatief, ze kunnen alleen worden gebruikt door het Alltricks Premium lid. Ze kunnen niet worden overgedragen, verkocht, vergoed of gebruikt voor een ander doel dan uitdrukkelijk voorzien in de Gebruiksvoorwaarden.

Gratis en onbeperkte levering

Levering van al jouw pakketten wordt aangeboden tijdens de geldigheid van jouw Premium service, zonder minimum aankoop, zonder maximum aantal bestellingen, in relaispunten en thuis. Levering op dezelfde dag met tracking, voor bestellingen die voor 18 uur (Franse tijd) zijn geplaatst. Spoedleveringen vallen ook onder dit voordeel.

Dit voordeel is alleen geldig in Nederland en België, op producten die door Alltricks worden verkocht en verzonden. Sommige specifieke leveringsmethoden kunnen niet gratis worden aangeboden, zoals pakketten verzonden met France Express, Mondial Relay XL voor bepaalde grote pakketten, of Chronopost op afspraak op zondag inbegrepen. Let op: dit Premium aanbod is niet geldig voor grote en middelgrote pakketten (fietsen onder de €1000,- (loopfietsen zijn hierbij niet inbegrepen), fietsenrekken, banden etc.)

De aangekondigde levertijden zijn indicatief. Alltricks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de levering. In geval van overmacht (staking van de vervoerder, afwezigheid op een feestdag, enz.) behoudt Alltricks zich het recht voor de bestelling als standaardlevering te verzenden zonder de levertijd te garanderen.

Bekijk alle leveringsopties

Cashback - virtueel spaarpotje

De Alltricks Premium service stelt zijn leden in staat loyaliteitsvoordelen (hierna "cashback") te verwerven bij aankoop van bepaalde gemarkeerde producten op de website www.alltricks.nl of in winkels. De cashback is alleen beschikbaar op de vermelde producten, je vindt de informatie op de betreffende productfiches.

Wanneer je de producten koopt waarover je bent geïnformeerd, wordt je virtueel spaarpotje gecrediteerd met het overeenkomstige cashbackbedrag. De spaarpot wordt gecrediteerd wanneer jouw bestelling wordt verzonden, dus het is normaal dat de cashback niet beschikbaar is bij het afrekenen, maar pas wanneer de bestelling is verzonden. Cashback is beschikbaar voor bestellingen naar België en Nederland.

De toekenning van cashbackvoordelen is afhankelijk van de aankoop van producten. In geval van een cashback-claim voor het/de aangekochte product(en) zal het cashback-bedrag automatisch van de rekening van de klant worden afgeschreven of, indien gebruikt, worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag.

Het bedrag van de spaarpot en de geschiedenis van zijn verloop kunnen te allen tijde worden geraadpleegd in de rubriek "Mijn Premium account".

Cashback kan worden gebruikt op een toekomstige aankoop op www.alltricks.nl. Cashback kan alleen worden gebruikt voor de aankoop van producten die door Alltricks worden verkocht en verzonden. Cashback kan worden gecombineerd met een kortingscode.

In het geval van een verzoek tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van een met cashback betaalde bestelling, ongeacht de oorzaak van dit verzoek tot terugbetaling, zal het in cashback betaalde bedrag niet worden terugbetaald. Het zal worden teruggestort op de rekening van het Alltricks Premium lid zonder terugbetaling.

ATTENTIE: De cashback op de virtuele spaarpot is geldig en bruikbaar voor de volledige duur van het premium account. Zodra het premium account is afgelopen, heeft de klant niet langer de mogelijkheid om de spaarpot, die integraal deel uitmaakte van zijn lidmaatschapsvoordelen, terug te krijgen. De verworven cashback is dan definitief verloren.

100 dagen om van gedachten te veranderen

Het Alltricks Premium lid heeft 100 dagen (na de datum van ontvangst) om een retourzending te doen, in plaats van 30 dagen voor een niet Premium klant. Een creditnota zal worden aangemaakt zodat het Alltricks lid het product van zijn keuze kan terug sturen. Geretourneerde artikelen moeten in perfecte staat zijn (ongedragen en ongebruikt), in de originele verpakking (zie retourvoorwaarden).

Deze bepalingen staan niet in de weg aan de toepassing van het herroepingsrecht onder de voorwaarden van het consumentenwetboek.

Meer informatie over het retourneren van producten

10% korting op de hele site* op Alltricks jubileumdagen

Ontvang een kortingscode van 10% zonder minimale aankoop, zelfs geldig op promoties. De verjaardag van Alltricks wordt op verschillende dagen in mei gevierd. De exacte data worden u per e-mail toegestuurd. Alleen geldig voor producten verkocht en verzonden door Alltricks.

Voer jouw geboortedatum in

2 maanden gratis proefperiode van de beste versie van Strava

Gratis 60 dagen proberen, daarna €5/maand bij jaarlijkse facturering. Verplicht aanbod geldig voor alle Alltricks Premium klanten. Aanbod voorbehouden voor mensen die nog niet hebben geprofiteerd van 2 of meer gratis proefversies, en voor mensen die in de afgelopen 6 maanden nog geen toegang hebben gehad tot Strava-voordelen.

Andere exclusieve voordelen

Tijdens de geldigheidsduur van de dienst kun je speciale Premium-aanbiedingen ontvangen. Dit kan een preview zijn, een privéverkoop, een exclusieve kortingscode, een dienst die is voorbehouden aan Premiums, enz. Deze aanbiedingen zijn niet gegarandeerd. Het is mogelijk dat je ze niet ontvangt tijdens de geldigheidsduur van de dienst. Ze zijn niet vooraf gepland, maar afhankelijk van een gelegenheid of periode.

Misbruik en fraude

De Alltricks Premium service is persoonlijk en niet overdraagbaar. Hij is verbonden aan een Alltricks lid en de diensten en voordelen zijn uitsluitend voorbehouden aan de houder ervan. De Alltricks Premium service is niet geldig voor professionals.

In geval van misbruik behoudt Alltricks zich het recht voor om de dienst en de Alltricks Premium voordelen tijdelijk of definitief op te schorten, in welk geval geen restitutie zal plaatsvinden.

Evenzo behoudt Alltricks zich het recht voor om in geval van een vermoeden van fraude de Premium service van de betrokken persoon onmiddellijk te deactiveren in afwachting van verdere controles. In dit geval kan het Premium-lid niet van de cashback profiteren en/of deze gebruiken totdat de ondersteunende elementen door Alltricks zijn ontvangen en geverifieerd.

Elke inbreuk op deze voorwaarden, waarvan de ernst alleen al de deactivering van de Premium account zou rechtvaardigen, elk misbruik of frauduleus gebruik door een lid of een derde die voor rekening van een lid handelt, kan leiden tot de onmiddellijke deactivering van het Premium account en de annulering van de cashback zonder enige vorm van compensatie.

Wijzigingen in de Alltricks Premium service

Alltricks behoudt zich het recht voor om op elk moment, mits kennisgeving aan haar leden en met inachtneming van een opzegtermijn van één maand, de Premium service (lidmaatschapsvoorwaarden, Premium voordelen, etc.) te wijzigen of op te zeggen.

In het geval dat Alltricks de Premium service annuleert, zal je ter compensatie een voucher worden betaald die overeenkomt met het aantal ongebruikte maanden van jouw kaart. Evenzo zal Alltricks haar leden de mogelijkheid bieden om hun eerder verworven cashback gedurende een periode van 3 maanden te gebruiken. Als de cashback niet binnen deze periode wordt gebruikt, gaat de cashback definitief verloren.

Algemeen beleid inzake gegevensbescherming

Op de verwerking van persoonsgegevens van Premium-leden is het algemene privacybeleid van toepassing dat beschikbaar is op: https://www.alltricks.nl/surl/cookies

Vorderingen

In geval van een klacht kan het lid een verzoek sturen via de contactformulieren die beschikbaar zijn in het tabblad "contact". Er zal zo spoedig mogelijk een antwoord worden gegeven.

Het Alltricks Premium lid kan gevraagd worden aanvullende bewijzen te leveren.

De claim moet in ieder geval binnen 2 maanden na de aankoop of het gebruik van de cashback worden ingediend.

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan het Franse recht. Elk geschil dat niet in der minne kan worden geschikt, wordt voorgelegd aan de rechtbank van de woonplaats van de verweerder.

Terug naar boven
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?