De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Trailschoenen

Stel je voor dat je tijdens het hardlopen de verharde weg verlaat en het wandelpad het platteland inloopt. Heb je je ooit afgevraagd of je speciale trailschoenen nodig hebt? Of denk je dat een gewone hardloopschoen volstaat? We zullen het je vertellen: zodra je regelmatig de verharde ondergrond verlaat, zijn trailschoenen een uiterst praktische aankoop. Ontdek waarom dat zo is en welke voordelen trailschoenen je bieden. Wij laten je zien waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe trailschoenen.

In welk geval heb je een trailschoen nodig?

De trailschoen is geen modieuze gimmick of trend. Hij heeft eigenschappen die gewone wegloopschoenen niet bieden. Ze verhogen je veiligheid, comfort en uiteindelijk het plezier van het hardlopen buiten de gebaande paden. Om terug te komen op de oorspronkelijke vraag: Loop je graag op grind-, zand- en bospaden? Ga je graag de kleine weggetjes in? Dan moet je zeker een paar trail hardloopschoenen aanschaffen.

De gebruiksmogelijkheden van trailschoenen zijn enorm. Van grindpaden tot alpiene singletrails, er zijn talloze manieren om de natuur te ontdekken. De juiste schoen is des te belangrijker om ervoor te zorgen dat niets je genot van de natuur bederft. Trailschoenen zijn speciaal ontworpen voor een oneffen ondergrond, die vaak verandert. Om op alles voorbereid te zijn, zijn trailhardloopschoenen robuuster dan conventionele hardloopschoenen. Ze hebben speciale zolen met een betere demping. Afhankelijk van het terrein en je voorkeuren kan je kiezen uit verschillende profielen die de grip van de schoen beïnvloeden.

Trail loopschoenen bieden daarom verschillende voordelen en kenmerken ten opzichte van conventionele loopschoenen :

 • Trailschoenen bieden meer grip in zand, modder, op gras, rotsen en voor smalle bergpassen.
 • Robuust bovenmateriaal beschermt je tegen stoten en struiken met vervelende doornen. Hoogwaardige trailrunners met een dempende zool zorgen voor stabiliteit en comfort.
 • Geavanceerde rubbersamenstellingen voor het loopvlak zorgen voor grip en een goede zelfreiniging.
 • De zolen van trailschoenen zijn iets breder dan die van gewone hardloopschoenen. En ze zijn platter zodat je lager staat, wat goed is voor je zwaartepunt.
 • Trailschoenen zijn meestal zwaarder dan de lichtgewicht wedstrijdmodellen.

Het materiaal: waar moet je op letten bij het kopen van een trailschoen?

In principe moet de schoen bij jou en je eisen passen. Zoals gezegd bestrijkt trail running een breed scala aan terreinen en bodemgesteldheden. Het maakt verschil of je af en toe een omweg maakt over grindpaden of regelmatig tochten maakt in hoog alpien terrein.

Over het algemeen zijn trailschoenen robuuster dan gewone hardloopschoenen. Ze bieden meer comfort en speciale bescherming voor bijvoorbeeld de enkels of tenen. Veel wandelschoenen zijn waterdicht. Ze zorgen voor maximaal rijplezier in ongunstige omstandigheden. Bij trail running schoenen gaat het dus om comfort, bescherming en grip. De nadruk ligt niet op maximale efficiëntie en hoge loopsnelheid, zoals bij normale loopschoenen. De gebruikte materialen worden hieronder toegelicht.

De zool: Bescherming van onderen

De zool van een trail running schoen is meestal dikker dan die van een normale hardloopschoen. Dit is belangrijk om je te beschermen tegen bijvoorbeeld scherpe stenen. Een tussenzool van EVA-schuim zorgt ervoor dat oneffenheden beter worden opgevangen en geabsorbeerd.

Het profiel: Dit is waar het bij trailschoenen om draait

Het juiste loopvlak is cruciaal voor een veilig loopgevoel. Trail running stelt hoge eisen aan het materiaal. Vaak loop je niet alleen op oneffen, maar ook op gladde of modderige oppervlakken. Het is cruciaal dat je trailhardloopschoenen ook in dergelijke omstandigheden optimale grip biedt.

Trail hardloopschoenen zijn daarvoor meestal zwaar geprofileerd. Verschillende noppen, groeven of schoenplaatjes zorgen ervoor dat de schoen zich perfect aanpast aan de ondergrond. Dit zorgt voor ideale grip en een veilig loopgevoel. De noppen en ribben zijn meestal zo geplaatst dat de schoen zichzelf reinigt. In moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld in de winter, is de functie van een dergelijke zool bijzonder belangrijk.

Meer dan alleen uiterlijk: het bovenmateriaal van de trail running schoen

De zool en een doordacht profiel vormen de basis van uw trailrunningschoen. Het bovenmateriaal speelt een even belangrijke rol. Het is verantwoordelijk voor veel meer dan het uiterlijk van de schoen. Natuurlijk is het uiterlijk ook belangrijk. Je moet de schoen immers mooi vinden. U kunt kiezen uit talloze kleur- en materiaalcombinaties.

Het bovenmateriaal van de trailschoen heeft ook andere belangrijke taken. De robuuste afwerking zorgt ervoor dat de schoen over het geheel genomen stevig zit en goede steun biedt. Het beschermt je bijvoorbeeld tegen het verzwikken van je enkel. Dit kan gemakkelijk gebeuren in het terrein.

Het bovenmateriaal van sommige trailschoenen is voorzien van extra bescherming, bijvoorbeeld rubberen inzetstukken of beschermende platen. Dergelijke inzetstukken bieden extra bescherming tegen schokken, bijvoorbeeld tegen rondvliegende stenen of takken. Het sluitingsmechanisme van de trailschoen is meestal ook geïntegreerd in het bovenmateriaal. De klassieke kant heeft zich hier gevestigd. Handige snelvetersystemen zijn ook populair, waarmee je bijzonder gemakkelijk aanpassingen kunt doen.

Je beste trailschoen

Zoals je ziet, zijn er heel wat variabelen waaruit een trailschoen bestaat. Je moet dus duidelijk voor ogen hebben waar en hoe je je trailschoen wilt gebruiken:

 • Loop je alleen af en toe op grindpaden en stevige wandelpaden?
 • Loop je alleen in de zomer als het mooi weer is?
 • Loop je het hele jaar door, ook in weer en wind?
 • Ben je altijd op zoek naar de meest uitdagende ondergrond?
 • Gebruik je de schoen liever op gladde rotsen of op klei?

Veel vragen die je jezelf eerst moet stellen. Je antwoorden zijn waarschijnlijk niet altijd duidelijk. Gelukkig zijn er goede allround schoenen die een breed scala aan toepassingen bestrijken. Salomon Sense Ride 4 trail running schoenen of de Asics Trabuco Max zijn zulke allrounders. Maar ook Nike trailschoenen zoals de Nike Pegasus Trail zijn in principe een goede keuze. Voor uitdagend terrein met modderige stukken en zachte ondergrond is de Salomon Speedcross 5 een goede keuze. Adidas trailschoenen zoals de adidas terrex Agravic zijn ook goed geschikt voor ambitieus gebruik. Speciale winterschoenen zorgen ook in het donkere seizoen voor een aangename loopervaring. De Flight Vectiv van The North Face of de Salomon Supercross Winter zijn zulke wintermodellen.

Trail loopschoenen voor kinderen

Trail running is een geweldige sport, vooral voor kinderen. Kinderen bewegen in de natuur. Ze zijn ver weg van alle stress en gevaren die op de loer liggen in de stad. Bovendien traint de beweging op oneffen terrein de coördinatie van de jongeren. Opdat de kleintjes het plezier in het hardlopen niet verliezen, is het belangrijk dat je hen uitrust met de juiste trailschoenen.

Gelukkig is er een ruim aanbod aan trail running schoenen voor kinderen. Van felle kleuren tot subtiele tinten, je vindt het allemaal. Je vindt dus zeker een model dat past bij de smaak van je kinderen. Net als bij schoenen voor volwassenen is functie de belangrijkste factor voor kindermodellen. Hier doen de kleine schoenen niet onder voor de grote. Van het profiel tot de zool en het bovenmateriaal zijn trailschoenen voor kinderen een miniversie van de schoen voor volwassenen.

Bij trail running schoenen voor kinderen moet je vooral letten op goede kwaliteit. Hoe eenvoudig het ook klinkt, het is niet triviaal om de kenmerken van een grote schoen over te brengen naar de miniversie. Zorg er dus voor dat de afwerking goed is en dat er hoogwaardige materialen worden gebruikt. Als je de schoen draait, kan je gemakkelijk vaststellen of hij stijf genoeg is. Het is net zo gemakkelijk om te testen of de zool in het gewenste gebied kan worden gebogen.

Zijn er trailschoenen voor vrouwen?

Naast de categorie "trail running schoenen voor heren" is er een grote selectie trail schoenen voor dames. De reden hiervoor is de verschillende anatomie van mannen en vrouwen. Vrouwenvoeten zijn over het algemeen kleiner, meestal slanker en hebben een betere stretch. Aangezien vrouwen doorgaans ook lichter zijn dan hun mannelijke tegenhangers, moet de demping van een damesschoen zachter zijn. Kortom, er zijn veel goede trail running schoenen speciaal voor vrouwen. Je kunt ze hier vinden.

Koud van buiten, warm van binnen: trailschoenen voor de winter

Het koude seizoen is ongetwijfeld een bijzondere uitdaging voor zowel lopers als uitrusting. De trailschoen speelt hier een centrale rol. Ze zorgen ervoor dat je voeten warm en droog blijven. Dit is cruciaal voor je welzijn tijdens de winter. De grond en de invloeden van buitenaf zijn heel bijzonder in de winter. Het is meestal vochtig, modderig en glad. Vuil, regen en sneeuw eisen ook hun tol van je schoenen. Zoals je ziet, moet een winterse trailschoen op veel voorbereid zijn! Dus wat maakt een goede trail running schoen voor de winter?

 • Het is van cruciaal belang dat trailschoenen in de winter waterdicht zijn. Daarom wordt Gore Tex - of soortgelijke waterdichte stof - gebruikt op winterse schoenen voor trail running. Waterdichte trail hardloopschoenen geven regen en sneeuw geen kans en je voeten blijven droog.
 • Er worden ademende materialen gebruikt om zweetvoeten te voorkomen. Ze zorgen ervoor dat zweet van binnenuit kan ontsnappen, maar dat niets van buitenaf in de schoen kan doordringen. Dit houdt uw voeten warm en het draagcomfort hoog.
 • De zelfreinigende zool is vooral belangrijk op moeilijk terrein.
 • De veterzakken zorgen ervoor dat de veters schoon blijven, wat het gebruik vereenvoudigt.
 • Hoge manchetten of beenkappen zorgen voor een goede afsluiting tussen de schoen en je benen. Zo krijgen vuil en water geen kans om binnen te dringen.

Stinkend en vies? De juiste zorg voor uw trail running schoen

De spreekwoordelijke stinkvoet is natuurlijk een probleem bij het hardlopen. Het is waar dat moderne trailschoenen gebruik maken van ademende en antibacteriële materialen. Toch komt er een tijd dat je schoen verzorging nodig heeft. Niet alleen omdat je ze van binnenuit slijt: ook de externe effecten van stof, modder en water laten hun sporen na op uw schoen. Om ervoor te zorgen dat je lang plezier hebt van je trail running schoen, raden we de volgende onderhoudsmaatregelen aan:

 • Allereerst is er één ding dat je niet moet doen: Doe de schoen in de wasmachine. Dit is erg slecht voor het materiaal. De ingrediënten van wasmiddelen kunnen de lijm van uw schoen aantasten. Onthoud: Hardloopschoenen moeten voorzichtig met de hand worden gewassen.
 • De belangrijkste tip: reinig je schoenen onmiddellijk na gebruik en laat er geen vuil in opdrogen. Dan is de modder nog nat en kan hij gemakkelijk met een doek worden weggeveegd. Als het vuil eenmaal opgedroogd is, kost het veel meer moeite. Voor het schoonmaken kan je het beste lauw water, een spons of een zachte borstel gebruiken.
 • Na het schoonmaken moet je ervoor zorgen dat de schoen snel droogt. Het warme, vochtige klimaat vormt een ideale voedingsbodem voor ongewenste gasten zoals schimmels of bacteriën. Om te voorkomen dat je schoenen erger gaan stinken dan voorheen, droog je ze snel maar voorzichtig af. Stop hiervoor absorberend papier in de schoen en bewaar hem in een droge, warme ruimte. De stookruimte is hier bijvoorbeeld ideaal voor.
 • In geen geval mag je je pas gereinigde trail running schoen op een hete radiator leggen. Een oven is ook ongeschikt. Te veel warmte kan je schoen beschadigen. En dat willen we niet!
Code -25%

Opties

Pointure

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

41.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 160,00

Geleverd op 10/06

46.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

48

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

Code -25%

Opties

Pointure

40

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

48.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

47

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

49.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

Gratis Premium

Opties

Pointure

44.2/3

€ 118,99

Levering vanaf dinsdag

46

€ 118,99

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 118,99

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

40.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

41.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

48

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

Code -25%

Opties

Pointure

41.1/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

Gratis Premium

Opties

Pointure

38.2/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

39.1/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

40

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

40.2/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

41.1/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 190,00

Levering vanaf dinsdag

Opruiming

Opties

Pointure

42

€ 99,99

Levering vanaf dinsdag

44

€ 99,99

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 99,99

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

38

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

38.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

39.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40

€ 160,00

Geleverd op 10/06

40.2/3

€ 160,00

Geleverd op 10/06

41.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 160,00

Geleverd op 10/06

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

42.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

48

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

39

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

Code -25%

Opties

Pointure

41.1/2

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/2

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

46.1/2

€ 65,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

36

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

36.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

37.1/3

€ 160,00

Geleverd op 10/06

38

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

38.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

39.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

40.2/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

41.1/3

€ 160,00

Geleverd op 10/06

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

Gratis Premium

Opties

Pointure

41

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

42

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

43

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

44

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

46

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

47

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

47.1/2

€ 104,99

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40.1/2

€ 130,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 130,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 130,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 130,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

Niet op voorraad

45.1/2

€ 130,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 130,00

Geleverd op 10/06

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwGratis Premium

Opties

Pointure

40

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

42

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

43

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

44

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

45

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

46.1/2

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

47

€ 139,99

Levering vanaf dinsdag

Code -25%

Opties

Pointure

40.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

41

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

47

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

47.1/2

€ 140,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

41.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

43

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 160,00

Geleverd op 10/06

47

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

40.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

41.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

42.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

43.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

44.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

46

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

46.2/3

€ 150,00

Levering vanaf dinsdag

NieuwCode -25%

Opties

Pointure

40.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

42.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

44.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

45.1/2

€ 160,00

Levering vanaf dinsdag

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?