De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Wie zijn wij

In één klik naar een wereld van fietsen, running en outdoor

Alltricks telt meer dan 200 sportliefhebbers van: fietsen, running, triathlon en andere outdoor activiteiten.

Onze opslagruimte telt 17 000 m² en bestaat uit meer dan 600 merken waaronder Shimano, Sram, Mavic, Poc, Michelin, Nike, Asics, Oakley, Garmin, Salomon, The North Face … Over 160 000 verschillende artikelen ondergebracht in de volgende categorieën : fietsen, racefietsen, mountainbikes, running, triathlon, outdoor, voeding, navigatie …Alles wordt binnen 48 uur geleverd in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Alltricks levert ook in 70 andere landen over de hele wereld en heeft zes winkels in de omgeving van Parijs (Issy-les-Moulineaux, Coignières), in de omgeving van Lyon (Bron), in de omgeving van Aix-en-Provence (Bouc-Bel-Air), in de omgeving van Toulouse (Escalquens) en aan de Zwitserse grens in Annemasse.

Ons doel is om jou een zo groot mogelijk assortiment aan te bieden op het gebied van fietsen, running en outdoor, tegen een zo scherp mogelijke prijs!

Op ieder moment kan je gebruik maken van onze technische kennis, waar je ook bent en op welk moment dan ook. Wij beantwoorden al jouw vragen over compatibiliteit, montage en onderhoud, of als je gewoon wilt kletsen over de weersomstandigheden in jouw regio. We zijn voor jou bereikbaar per telefoon, mail, chat of via onze rubriek Contact.

Onze kantoren

Onze kantoren liggen vlakbij Parijs, in Montigny-le-Bretonneux, te vinden in het departement Yvelines. Onze magazijnen zijn gevestigd in Châteaudun (28).

Ons kantoor
Duizend producten

Onze winkels

Ontdek een wereld aan fietsen met meer dan 600 merken en 160.000 artikels. Wij hebben zes winkels in Frankrijk met MTB-, race-, stads- en BMX-onderdelen, net zoals al je andere benodigdheden voor fietsen en running. Een gepassioneerd team zal je opwachten om al je vragen te beantwoorden. Ligt Frankrijk niet op je route? Dan staat dat team online op je te wachten. Tot snel!

Bekijk al onze winkels

Bij Alltricks staat de klant centraal:


In 1 klik

Actuele voorraad

160.000 artikelen op voorraad en beschikbaar in 1 klik

De beschikbare producten worden in real-time weergegeven en kunnen tot 18:00 besteld worden voor een snelle levering aan huis.

Klantenservice

Experts tot jouw dienst

Wij staan voor je klaar!

Van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 19:00 en zaterdag van 10:00 tot 19:00. Voor al jouw vragen, klein of groot.

Garantie

Garantie / dienst na verkoop

Garantie op al onze artikelen

Wij staan voor je klaar, voor, tijdens, of na je bestelling. Onze klantenservice is rechtstreeks te bereiken via je klantenprofiel of via onze rubriek Klantenservice.

Veilig betalen

Veilig betalen

Verschillende veilige betaalmogelijkheden

En de mogelijkheid om in 3 keer te betalen via ons beveiligd betalingsplatform, vanaf € 100 tot € 2 500.


Tricks'lab

TRICKS'LAB

Het monteren van fietsen

In Frankrijk is het mogelijk om onderdelen te bestellen en deze daarna te laten monteren bij een Alltricks erkende fietsenwinkel.

Levering

Snelle levering

Versturen op de dag van bestelling

Wij leveren bestellingen binnen de 72 uur.

Retour binnen 30 dagen

Terugsturen van artikelen

Retour mogelijk binnen de 30 dagen

Na ontvangst of 100 dagen na ontvangst voor Premium klanten.


Maak kennis met ons project Planète Urgence

Dankzij jullie, heeft Alltricks al bijna 18.500 bomen in Madagaskar geplant. Wij hebben ervoor gekozen om aan dit project samen te werken met Planète Urgence, een NGO dat zich sinds 2000 inzet voor de bescherming van het milieu en de bevolking.

Planète Urgence is een NGO voor internationale solidariteit en ontwikkeling om de plaatselijke bevolking te steunen, haar behoeften te voorzien en haar onafhankelijkheid te bevorderen.

Hun doel : de mens versterken voor een verenigde en duurzame planeet.

Planète Urgence en Alltricks werken samen voor het behoud van bossen en biodiversiteit.

Meer weten
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?