De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Forclaz

Forclaz: kwaliteit en democratische prijs

Forclaz is het merk van het Decathlon-trekkinguniversum.

Met dit merk richt het Franse bedrijf zich tot alle trekkingliefhebbers, of ze nu beginner of ervaren zijn. De ingenieurs van Forclaz bieden kwaliteitsapparatuur tegen een redelijke prijs om de toegang tot de praktijk te democratiseren. Tenten, slaapspullen, keukengerei, tassen, schoenen, textiel... alles is er. Tussen trekking en bivak, laat trekking iedereen toe zijn eigen praktijk te creëren naar eigen smaak en stemming. Forclaz past zich aan deze filosofie aan om een veelzijdig en gevarieerd gamma producten aan te bieden.

Forclaz: het engagement voor duurzaamheid

Het leidende principe bij het ontwerp van Forclaz-producten is duurzaamheid. Er zijn verschillende criteria om aan deze verbintenis te voldoen: productsterkte; betrouwbaarheid op lange termijn & milieuverantwoordelijkheid. Reeds in de ontwerpfase integreren de ingenieurs van Forclaz het idee van de repareerbaarheid van het product. Het merk voorziet iedereen van reserveonderdelen en videotutorials in geval van problemen.

Filteren

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Nieuw
Categorie
Elektronica
Gereedschap, Accessoires
Voeding, Verzorging
Type
Driedelige wandelstokken
Gas Fornuis
Gas Patronen
Gevriesdroogde Maaltijden
Hangmat
Insectenspray
Keukengerei
Koord
Lampe Frontale
Matras
Matras Toebehoren
Meerdelige Wandelstokken
Reddingsdeken
Sleeping Bag
Sport Tas - Reizen
Tent Toebehoren
Tentharingen
Trekking Tent
Verzachtende Bijtverzorging
Zijden Laken
Zitkussen

Toon mij meer

Toon mij minder

Kleur
Geslacht
Mannen
Vrouwen
Prijs

3 - 310

 
 
 
 
 
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw

Opties

SP4_Éclairage

Koplamp

€ 44,99

Levering vanaf donderdag

 
 
 
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
Nieuw
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?