De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Thule

Thule, een referentiemerk op het gebied van fietsendragers,...

Thule is een Zweeds bedrijf, opgericht in 1942, gespecialiseerd in de fabricage van accessoires voor alle liefhebbers van sport- en buitensportactiviteiten.

Hiermee kunnen ze hun uitrusting en meenemen om het beste uit hun uitstapjes te halen door hun leven te vereenvoudigen met praktische, stijlvolle en veilige accessoires. Er zijn verschillende reeksen robuuste producten van hoge kwaliteit om de kleinste tot de grootste uitrusting te dragen.

Met 2.000 werknemers in 50 productie- en verkoopvestigingen wereldwijd is het merk een referentie in zijn sector.

Thule fietsendrager

Thule heeft schuifdakdragers ontwikkeld, die zeer praktisch zijn voor het laden van de fiets vanaf de zijkant van de auto. Het merk biedt ook dakkoffers, fietsendragers voor op het dak, voor op de trekhaak en voor op de achterklep. Het merk Thule biedt ook elektrische fietsendragers die voldoen aan de behoeften van EAB-gebruikers.

Er zijn modellen fietsendragers die kunnen worden gekanteld, zodat de bagageruimte gemakkelijk kan worden geopend.

Thule-tassen en transportaccessoires

Thule biedt alle juiste oplossingen voor je activiteit om je kleding, je camera en je fiets te vervoeren met een complete collectie wandeltassen, fietstassen, computertassen, cameratassen...

Thule-accessoires voor kinderen

Het merk heeft een hele reeks accessoires ontwikkeld om je kinderen te vervoeren : wandeldragers, joggingwagens, aanhangwagens en fietszitjes voor kinderen.

Nieuw

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

SLUIT JE AAN BIJ HET ALLTRICKS PELOTON

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?