De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

MTB-helmen

De tijd dat mountainbikehelmen ouderwets en ongezellig waren, is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn MTB-helmen licht, comfortabel, goed geventileerd en zien ze er goed uit. Maar bovenal maakt de MTB-helm een groot verschil. Het zorgt ervoor dat je rit op de mountainbike zo veilig mogelijk is.

Mountainbikehelmen zijn verkrijgbaar in allerlei ontwerpen, talloze kleuren en een breed scala aan materialen. Van MTB endurohelmen tot integraalhelmen: we laten je zien welke helmen er zijn, leggen de verschillen uit en beantwoorden veelgestelde vragen. Zo helpen we je de juiste mountainbikehelm voor jou te vinden.

Waarom moet je nooit zonder MTB-helm rijden?

Veiligheid staat op de eerste plaats en een helm draagt aanzienlijk bij tot je veiligheid. Uit studies blijkt het dat een fietshelm meer dan 80 procent van de ernstige hoofdletsels voorkomt. Vooral bij het mountainbiken wachten je allerlei gevaren. Gladde stenen, scherpe takken of plotselinge stappen kunnen je snel ten val brengen. Als je een MTB-helm draagt, is de kans veel groter dat het slecht afloopt. Een mountainbikehelm zorgt ervoor dat het plezier van het fietsen altijd voorop staat. Afgezien daarvan zijn er tegenwoordig geen redenen meer om geen helm te dragen: fietshelmen zijn licht, goed geventileerd en zien er gewoon cool uit.

Welke soorten MTB-helmen zijn er?

Je hebt besloten een nieuwe MTB helm te kopen? Perfect, je bent aan de veilige kant. Nu moet u alleen nog de juiste helm voor u kiezen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om alle verschillende helmcategorieën bij te houden. De categorieën "MTB-helm voor dames" of "MTB-helm voor kinderen" spreken voor zich. Maar heb je een integraalhelm nodig? Is een dirt helm, een enduro helm, een all-mountain helm of een downhill helm de juiste voor jou? We belichten de jungle van helmen:

Wanneer geen sprong te hoog is: de MTB Dirthelm

Hou je van dirt jumps of sta je vaak op een pump track met je mountainbike? Dan is een dirt helm iets voor jou. Dirt helmen hebben een zeer uniek ontwerp en een onmiskenbaar uiterlijk. Hun ronde vorm zonder veel ventilatiegaten en zonder helmvizier ziet er cool en modern uit. Daarom houden veel kinderen en jongeren van deze helmcategorie.

Een dirt helm is ontworpen voor de speciale eisen van jumplines. De buitenkant is bijzonder robuust en duurzaam. Hij is glad en glijdt daarom bijzonder goed over de meestal klei- of asfaltbanen. Sommige dirt helmen zijn tot diep in de nek doorgetrokken om bijzonder goede bescherming rondom te bieden. Ondanks hun frisse uiterlijk maken de dirt helmen ook gebruik van de nieuwste technologieën. U hoeft dus niet in te leveren op veiligheid. Aangepaste verstelmogelijkheden en bewezen veiligheidsvoorzieningen zoals het MIPS-systeem zijn ook beschikbaar voor dirt helmen.

De vraag van de eeuw: Full-face of MTB-helm?

Full-face helmen verschillen van een zogenaamde MTB-helm door de extra kinbalk. Een integraalhelm biedt nog meer veiligheid en bescherming voor het hele hoofd. Daarom is een integraalhelm zinvol wanneer u aan bijzondere risico's wordt blootgesteld. Dit kan het geval zijn bij dirt jumping, een bezoek aan een bike park of bij een downhill race. Full-face helmen zijn zelfs verplicht voor veel enduro wedstrijden.

Voor normaal MTB-gebruik is een normale helm meestal voldoende. Deze helmen zijn nu zo veilig dat je zonder zorgen op tournee kunt gaan. Een MTB-helm is de beste keuze voor je als je toch niet racet en niet rondhangt in fietsparken.

Als je niet zeker bent, is er nog een andere optie: er zijn integraalhelmen met een afneembare kinbalk. Dergelijke hybriden zien eruit als een volwaardige downhill helm en zijn meestal net zo veilig. Ze kunnen echter in een paar stappen worden omgebouwd tot een halfschaalhelm. Je hebt dus twee helmen in één: Downhill klik je op de kinbalk en geniet je van maximale veiligheid. Bergop verdwijnt de kinbeugel in de rugzak en heb je een lichte, goed geventileerde halfschaalhelm op je hoofd.

De Allrounder onder de fietshelmen: de MTB All-mountain Helm

All-mountain helmen zijn gemaakt voor typisch allround gebruik. Maak je graag lange tochten en ben je meer geïnteresseerd in plezier dan in technische uitdagingen? Dan is deze helmcategorie de juiste voor jou. Allmountain MTB-helmen bieden de beste mix van comfort, laag gewicht en goede ventilatie. Om ervoor te zorgen dat de helm goed past, hebben all-mountain helmen ook beproefde verstelsystemen. Ze zorgen ervoor dat de helm niet wegglijdt en dat je altijd goed beschermd bent. Sommige all mountain helmen hebben een verwisselbaar vizier: je kunt zelf beslissen of je de helm met of zonder vizier wilt dragen. De Fox MTB helm Speedframe is een typische helm in deze categorie.

Voor alle Trail fans: de MTB Enduro Helm

Enduro-helmen zijn de juiste keuze voor wie harder wil rijden. Als geen enkele trail voor jou te snel, te steil of te technisch is, dan is deze helmcategorie iets voor jou. Enduro-helmen bieden een bijzonder goede bescherming. Ze zijn perfect voor gebruik in veeleisend terrein. Ze worden vaak diep in de nek getrokken om een goede bescherming rondom te bieden. Bovendien bieden sommige endurohelmen de volgende kenmerken:

  • In hoogte verstelbare, verwisselbare vizieren.
  • Speciale "goggle" mounts en een extra pasvorm aangepast aan goggles
  • Goede ventilatie
  • Luchtopeningen ontworpen voor normale fietsbrillen

Bij veel Enduro wedstrijden is een integraalhelm verplicht. Er bestaan speciaal voor dit doel Enduro-helmen met een full-face, waarvan de kinbalk kan worden verwijderd. Met zo'n helm voldoe je aan de regels voor het wedstrijdklassement. Voor de transfer secties haal je gewoon de kinbeugel eraf. Dan kan je genieten van het lagere gewicht en de goede ventilatie. De Bell MTB-helm Super DH is een typische vertegenwoordiger van dit helmtype. Bijna alle helmfabrikanten hebben echter een model met een afneembare kinband in hun assortiment.

Voor maximale veiligheid bij het meest veeleisende gebruik: de integraalhelm

Als je motto is "Hoger, sneller, verder", dan is een integraal- of downhillhelm de beste MTB-helm voor jou. Het biedt optimale bescherming en is ontworpen voor bijzonder harde schokken. In veel fietsparken en vooral bij downhill-wedstrijden is een integraalhelm verplicht. Voor maximale bescherming kun je niet zonder een integraalhelm.

Veiligheid voor de volgende generatie: mountainbikehelmen voor kinderen

Er is een ruim assortiment MTB-helmen voor kinderen. Dat is een goede zaak, want vooral kinderen moeten onderweg goed beschermd worden. Als de kleintjes nog leren fietsen, kunnen ze gemakkelijk verongelukken.

MTB-helmen voor kinderen zijn technisch vaak dezelfde als die voor volwassenen. Ze zijn echter ontworpen voor kleinere hoofden. Als het gaat om ontwerp en speciale kenmerken, komen helmfabrikanten tegemoet aan de voorkeuren van jonge shredders. Als je een kinderhelm koopt, zorg er dan voor dat de kinderen hem mooi vinden. Alleen dan zullen ze het graag dragen. Natuurlijk is de juiste pasvorm minstens zo belangrijk.

Basiskennis: hoe wordt een MTB-helm gemaakt?

Om te begrijpen hoe een helm bescherming biedt, moet je eerst weten hoe hij in elkaar zit. Moderne MTB-helmen worden gemaakt volgens het zogenaamde in-mold proces. Deze helmen hebben een schokabsorberende binnenkant die meestal gemaakt is van EPS-schuim. Een hardere buitenkant biedt extra bescherming tegen schokken. Beide lagen worden samen gebakken onder hoge druk en hitte in het in-mold proces. Dergelijke helmen zijn state of the art en bieden een betere impactbescherming bij een lager gewicht dan helmen van andere ontwerpen. Als je valt, verdeelt de buitenschaal van de helm de impactdruk over een groter gebied. De eigenlijke schokdemping is dan de taak van het EPS-interieur.

Wil de helm optimale bescherming bieden, dan moet hij perfect passen. Moderne helmen hebben hiervoor geschikte verstelsystemen. Ze kunnen gewoonlijk met één hand worden bediend door aan een wiel achterop de kop te draaien. De helm omhelst dan je hoofd en zit als een tweede huid. Extra bescherming wordt geboden door de kinbanden, die verkrijgbaar zijn met een klassieke kliksluiting of met moderne magneetsluitingen.

Wat is het MTB helm MIPS systeem en hoe werkt het?

Er zijn bewezen technologieën die de veiligheid van de MTB-helm meetbaar verbeteren. Een van de bekendste heet MIPS. MIPS staat voor "Multi-Directional Impact Protection". Dit betekent: MIPS beschermt je beter bij alle valpartijen die een draaiende beweging veroorzaken. Dit is het geval met de meeste onvrijwillige landingen. MIPS heeft veel ontwikkelingswerk gekost, maar de manier waarop het werkt is nog steeds eenvoudig te begrijpen. Aan de binnenkant van de helm is een plastic schaal bevestigd. En het is niet vast, maar zwevend. Deze schaal kan dus tegen de helm verdraaien. Dit is precies wat het doet bij een val. Het vermindert merkbaar de rotatiekrachten. MIPS is niet fabrikantgebonden. Je kunt MIPS-helmen kopen bij allerlei helmfabrikanten. De POC MTB helm Kortal Race is een klassieke vertegenwoordiger van MIPS helmen.

Zijn er MTB-helmtestzegels?

Er is een hele reeks testzegels voor mountainbikehelmen. ASTM is het zegel van de "American Society for Testing and Materials". Het is vooral te vinden op helmen uit de VS. De SNELL- en ANSI-normen komen ook uit de VS, en daarom zijn niet alle helmen volgens die normen gecertificeerd. Voor de Europese markt zijn de CE-markering en de EN1078-norm doorslaggevend. Elke helm moet deze keurmerken dragen, evenals het GS-keurmerk voor geteste veiligheid.

Waar moet je op letten als je een helm koopt?

Het belangrijkste is dat je helm je past. Daarvoor heb je een meetlint nodig. Gebruik het om de omtrek van je hoofd te meten. Plaats het meetlint in het midden van je voorhoofd en laat het rond je schedel lopen. Je hebt je persoonlijke hoofdomtrek al bepaald en kunt de juiste helmmaat bestellen. Maak je geen zorgen: aangezien alle helmen binnen een bepaald bereik kunnen worden afgesteld, is het geen kwestie van millimeters.

Al het andere hangt af van je persoonlijke voorkeuren:

  • Kies een helm op basis van het gebruiksgebied van je voorkeur.
  • Als een koel hoofd belangrijk voor je is, kies dan een exemplaar met bijzonder goede ventilatie.
  • Als je meer bereid bent risico's te nemen of graag op veilig speelt, kies dan voor een bijzonder stevige helm - zoals een Enduro-model. Je kunt ook kiezen voor veiligheidsvoorzieningen zoals MIPS.
  • Natuurlijk moet de helm je bevallen, zodat je hem met plezier draagt. Kies dus een MTB-helm die er precies zo uitziet als jij wilt.

Moet je een MTB-helm vervangen na een val?

Helaas is het antwoord op deze vraag ja. Dit geldt zelfs als je geen duidelijke schade aan de helm ziet. De reden hiervoor is eenvoudig: zodra de helm een klap heeft gekregen, is de materiaalstructuur binnenin onherroepelijk beschadigd. De binnenkant van de helm is speciaal ontworpen om te vervormen tijdens een val. Dit is de enige manier om de energie van de inslag onschadelijk te maken. Als je weer valt, heeft je helm deze mogelijkheid niet meer. Daarom moet je altijd je helm vervangen na een val.

Dit is niet de enige reden waarom je je helm zou moeten vervangen. Elke helm wordt ouder en daarmee ook zijn beschermende werking. Na uiterlijk vijf jaar gebruik moet je jezelf trakteren op nieuwe hoofdbescherming - zelfs zonder val.

Hoe stel je je MTB-helm correct af?

1. Allereerst moet je ervoor zorgen dat de helm de juiste maat heeft. We hebben hierboven al uitgelegd hoe dat moet. Dan kan je doorgaan met stap 2.
2. Zet de helm horizontaal op, zodat hij het achterhoofd maar ook het voorhoofd omsluit.
3. Stel nu het verstelsysteem van de helm in. Veel helmen hebben hiervoor een knop achter op het hoofd. Draai hem totdat de helm strak staat, maar nog steeds comfortabel aanvoelt. Als je naar voren leunt en de helm valt niet af, heb je alles goed gedaan.
4. Nu moet je de riem aanpassen. De twee bandjes die van de helm komen, moeten elkaar ontmoeten onder de oorlellen ter hoogte van het jukbeen. Als niets je knelt of hindert, is het correct.
5. Tot slot is er het kinbandje. Als je hem sluit, moet hij goed passen, maar je niet insnoeren.

Nu is je nieuwe mountainbikehelm perfect op jou afgestemd en ben je klaar om te gaan!

Filteren

Merk
100%
Abus
Alpinestars
BBB
Bell
Bern
Black Diamond
Bluegrass
Bollé
Bontrager
Cairn
Casco
Dainese
Endura
Fly Racing
Fox
Giro
GripGrab
ION
IXS
Kali
Kask
KED
Kenny
Lazer
Leatt
Limar
Massi
Mavic
Met
Neatt
O'Neal
Oakley
Poc
Seven
Shot
Smith
Spiuk
Sweet Protection
The Shadow Conspiracy
Trick X
Troy Lee Designs
Tsg
Urge
UVEX
Vaude
XLC
zeroRH

Toon mij meer

Toon mij minder

Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Sport / Beoefening
All Mountain
Baanfietsen
Bikepacking
BMX Freestyle
BMX Race
Cross Country
Cyclocross
Dirt
Down Country
Down Hill
Elektrische fiets
Enduro
Fixie
Flatland BMX
Gravel
Klimmen
MTB
Stad
Trial
Wielrennen

Toon mij meer

Toon mij minder

Type
All Mountain Helmet
Dirt Helm
Full Face Helm
Helm Hoes
Helm met verwijderbare kinband
Helm Regenhoes
Helmet
Kinband
Oorwarmers
Speed Pedelec Helm
Vervangingsschuim voor Helm
Vervanginsvizier
Vizier Schroef

Toon mij meer

Toon mij minder

Hoofdomtrek
45 cm
46 cm
47 cm
48 cm
49 cm
50 cm
51 cm
52 cm
53 cm
54 cm
55 cm
56 cm
57 cm
58 cm
59 cm
60 cm
61 cm
62 cm
63 cm
64 cm
65 cm
66 cm

Toon mij meer

Toon mij minder

Mips
Ja
Nee
Kleur
Speciaal voor E-Bike
Ja
Nee
Afwerking
Glanzend
Mat
Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Clearance
Nieuw
Tweedehands
Ja
Nee
Prijs

1.95 - 719.99

Milieubewust

Opties

Taille Casque

S-M (55-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 109,99

L-XL (58-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 109,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

 
Milieubewust

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S-M (55-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

L-XL (58-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

 

Opties

Taille Casque

S (55-56 cm)

Niet op voorraad

M (57-58 cm)

Niet op voorraad

L (59-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 159,99

XL (61-62 cm)

Niet op voorraad

 
Milieubewust

Opties

Taille Casque

S-M (54-58 cm)

Niet op voorraad

L-XL (58-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 54,99

 
Opruiming

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 86,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 86,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 86,99

 
Nieuw

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 179,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (52-54 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 199,99

M (54-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 199,99

L (56-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 199,99

XL (58-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 199,99

 
Nieuw

Opties

Taille Casque

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 39,99

L (59-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 39,99

 

Opties

Taille Casque

XS (53-54 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

S (55-56 cm)

Geleverd op 03/06

€ 98,50

M (57-58 cm)

Niet op voorraad

L (59-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 100,00

XL (61-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

XXL (63-64 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 100,00

 

Opties

Taille Casque

XXS (51-52 cm)

Levering vanaf donderdag

€ 51,99

XS (53-54 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 51,99

S (55-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 51,99

M (57-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 51,99

L (59-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 51,99

XL (61-62 cm)

Levering vanaf donderdag

€ 51,99

 
NieuwMilieubewust

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (53-54 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

M (55-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

L (57-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (52-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

M (56-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

L (58-61 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

 

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Geleverd op 03/06

€ 194,50

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 169,99

L (59-63 cm)

Niet op voorraad

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (52-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

M (56-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

L (58-61 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 289,99

 
Code -16%

Opties

Taille Casque

XS (52-53 cm)

Niet op voorraad

S (54-55 cm)

Niet op voorraad

M (56-57 cm)

Niet op voorraad

L (58-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 203,99

XL (60-61 cm)

Levering vanaf donderdag

€ 255,32

XXL (62-63 cm)

Niet op voorraad

 

Opties

Taille Casque

XXS (51-52 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

XS (53-54 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 57,99

S (55-56 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 57,99

M (57-58 cm)

Niet op voorraad

L (59-60 cm)

Niet op voorraad

XL (61-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 57,99

 
Milieubewust

Opties

Taille Casque

S-M (54-58 cm)

Niet op voorraad

L-XL (58-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 59,99

 
Nieuw

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (55-56 cm)

Niet op voorraad

M (57-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 599,99

L (59-60 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 599,99

XL (61-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 599,99

 
Nieuw

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-55 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

M (55-59 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

L (59-63 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 139,99

 

Opties

Taille Casque

S (51-54cm)

Geleverd op 05/06

€ 173,99

M (55-58 cm)

Geleverd op 05/06

€ 173,99

L (59-62 cm)

Geleverd op 05/06

€ 173,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Taille Casque

S (51-54cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 132,99

M (55-58 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 132,99

L (59-62 cm)

Levering vanaf dinsdag

€ 132,99

 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?