De specialist in Fiets-, Loop- en Outdooruitrusting

Shimano

Shimano: Een lange geschiedenis in het kort

De Japanse marktleider voor fietsversnellingen en -onderdelen is ook de oudste fabrikant in deze sector: Shimano werd al in 1921 opgericht door Shōzaburō Shimano - in 2021 was Shimano 100 jaar oud!

Het eerste product was een vrijloop voor fietsen. Shimano groeide snel en breidde zijn productassortiment voor fietsonderdelen gestaag uit. In 1961 begon de geschiedenis van Shimano versnellingen - met een 3-speed naafversnelling. Twaalf jaar later werd de eerste Dura Ace groep gepresenteerd. Tegenwoordig is het een topproduct voor racefietsen.

Naast fietsonderdelen produceert Shimano ook visproducten. Deze divisie is echter relatief klein en vertegenwoordigt ongeveer een vijfde van de omzet van de onderneming. De fietsdivisie groeit ondertussen gestaag. Shimano biedt producten voor elke denkbare fietscategorie. Het assortiment is permanent uitgebreid. Shimano biedt ook kleding aan en staat bekend om zijn SPD clipless pedaalsysteem en bijpassende schoenen. Met de opkomst van e-bikes groeide ook de e-bike divisie van Shimano. Tegenwoordig is het Shimano Steps-systeem een van de meest beproefde aandrijfsystemen voor elektrische fietsen.

Shimano: Alles voor je fiets

Schakelgroepen zijn Shimano's core business. Daarnaast biedt het Japanse bedrijf allerlei andere producten voor fietsen en hun berijders. Je vindt de volgende producten in het Shimano portfolio:

  • Derailleurgroepen en remsystemen voor racefietsen, gravelfietsen, mountainbikes, e-bikes, stadsfietsen, trekkingfietsen en BMX-fietsen.
  • Shimano kledij
  • Shimano schoenen en Shimano pedalen
  • Shimano wielen
  • Shimano brillen
  • Shimano vermogensmeters
  • Shimano E-Bike aandrijvingen

Shimano versnellingsgroepen en onderdelen

Shimano is synoniem met schakelen op fietsen. Shimano staat voor kwaliteit, precisie en duurzaamheid. Niet zonder reden: Shimano is altijd up-to-date met zijn producten. Ze vertrouwen echter niet compromisloos op de laatste trends. In plaats daarvan wachten ze tot ze een absoluut volwassen oplossing kunnen bieden. Het beste voorbeeld van deze filosofie is de nieuwe Shimano Dura Ace groep. Hij wordt geleverd met een 12-speed cassette en is gedeeltelijk draadloos. Andere fabrikanten waren sneller. Maar met Shimano's nieuwe groepset kun je er zeker van zijn dat alles volledig ontwikkeld is en betrouwbaar werkt.

Shimano staat voor innovatie en vooruitgang. Maar niet alle ideeën van Shimano zijn succesvol. Goede voorbeelden zijn de "Biopace"-technologie uit de jaren negentig: Met ovale kettingbladen beloofde Shimano efficiënter trappen. Het sloeg echter niet aan. Het pneumatische schakelsysteem "Airlines", dat destijds als revolutionair werd gevierd, is ook nooit op grote schaal in productie genomen. Het idee was echter zo goed dat het in de loop der tijd door verschillende anderen werd geïmiteerd.

In tegenstelling tot dergelijke experimenten hebben andere Shimano-producten zich volledig laten gelden. Vele daarvan blijven de normen opnieuw definiëren. Hiertoe behoren zonder twijfel de Shimano Dura Ace groep voor racefietsen en de Shimano XTR groep als topgroep voor mountainbikes. De Shimano XT groep voor mountainbikes is het bewezen werkpaard met de beste prijs-prestatieverhouding.

Zelfs met een klein budget hoef je het niet te stellen zonder bewezen Shimano-functionaliteit: Of het nu gaat om racefiets, mountainbike of trekkingfiets: Shimano heeft zowel edele high-end groepssets als beginnersmateriaal in het programma. Bij racefietsen is de Shimano 105 groep altijd een goede keuze geweest voor betaalbare instapfietsen. De tegenhanger voor mountainbikes is de Shimano Deore schakelgroep.

Hightech voor schakelen of: Shimano Di2

Tegenwoordig staat Shimano Di2 synoniem voor state-of-the-art schakeltechnologie van Shimano. Als je Di2 hoort, denk je in eerste instantie aan een Shimano Dura Ace groep of Shimano XTR voor mountainbikes. Maar wist u dat Di2 zijn oorsprong heeft in de stadsfietssector? De term Di2 dook voor het eerst op in 2001: Op een comfort fiets met automatisch schakelen.

Sindsdien is er veel gebeurd. Di2 werd geïntroduceerd voor racefietsen, en daarmee luidden de Japanners het tijdperk van elektronisch schakelen in. Aanvankelijk met een externe batterij: die was aan het frame bevestigd en had nogal onhandige aansluitingen voor de talrijke elektronische kabels. Vandaag ziet het er allemaal veel eleganter uit: De nieuwste Dura Ace Di2 groep heeft een interne batterij. Deze is alleen aangesloten op de achterderailleur en de voorderailleur. De rest werkt draadloos, wat de bediening veel gemakkelijker maakt. Het geeft de nieuwe fietsmodellen ook een ongelooflijk strakke uitstraling. Van jaar tot jaar zijn de precisie en de snelheid van de schakelgroep verbeterd. Met de laatste Dura Ace update heeft Shimano een consequente stap gezet: de topgroep voor racefietsen is nu alleen nog verkrijgbaar als elektronische versie.

Di2 heeft allang alle gebieden van de wielersport veroverd. Voor racefietsen is elektronisch schakelen beschikbaar tot en met het instapmodel van de 105-groep.

Veilig tot stilstand komen met Shimanoremmen

Shimano biedt ook bij alle aandrijvingen passende remsystemen, die naadloos in de Japanse groepsfilosofie passen. Elke Shimano-rem is absoluut verfijnd en van topkwaliteit, zowel qua ergonomie als qua bediening. In tegenstelling tot de meeste andere remfabrikanten gebruikt Shimano minerale olie in plaats van remvloeistof. Dit heeft verschillende voordelen:

Minerale olie bindt geen water. Zo blijft de kwaliteit langer behouden en hoef je de remvloeistof minder vaak te verversen.

In tegenstelling tot remvloeistof is minerale olie niet giftig. Je moet alleen oppassen dat het niet op de remschijf druppelt.

De kleine 1 op 1 van Shimano technologieën

Ken je de nieuwe Shimano versnellingen met Hyperglide, ICE-Tech en Di2 al? Soms zou je voor de productbeschrijving van Bikeparts een woordenboekje kunnen wensen. En dat is precies wat we hier nu hebben. Laten we kort de belangrijkste Shimano technologieën uitleggen.

Shimano Hyperglide+

Zo noemt Shimano de speciale vorm van zijn nieuwe 12-speed mountainbike cassettes. De verschillende inkepingen op de afzonderlijke tandwielen zijn perfect afgestemd op de vorm van de ketting. Dit maakt uiterst nauwkeurig, snel en soepel schakelen mogelijk.

Shimano Linkglide

De Hyperglide tegenhanger voor 11-speed cassettes. De robuuste, speciaal gevormde tanden van de tandwielen zorgen bovendien voor snel en soepel schakelen.

Shimano ICE-Technology

Zo noemt Shimano zijn koelconcept voor zijn eigen schijfremmen. Zowel de remcilinders als de schijven hebben geïntegreerde koelribben. Deze voeren de opgewekte warmte af en garanderen zo een constant hoog remvermogen.

Shimano Centerlock

Shimano Center Lock is Shimano's eigen montagestandaard voor remschijven. Deze zitten niet vast met zes bouten, maar zijn gemonteerd op een as: vergelijkbaar met een cassette op de vrijloop. De bout wordt dan vastgezet met een moer. Dit zorgt voor een optimale wrijvingsverbinding en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Overigens zijn er adapters zodat je ook een Shimano Centerlock remschijf op een naaf met 6 versnellingen kunt monteren.

Shimano Shadow Plus

De Shimano Shadow Plus technologie verwijst naar de bijzonder hoge veerspanning waarmee de kooi van de achterderailleur naar achteren wordt getrokken. Deze hoge spanning voorkomt effectief dat de ketting de achtervork raakt. In het algemeen voorkomt het dat de ketting eraf springt. Deze technologie maakt het gebruik van 1-speed groepen zonder voorderailleur en kettinggeleider mogelijk.

Shimano Di2

De afkorting Di2 wordt door Shimano gebruikt voor alle elektronische groepen. Of het nu gaat om Shimano XT Di2 voor mountainbikes, 105 Di2 voor racefietsen of Nexus Di2 voor stadsfietsen: al deze groepen worden niet langer bediend door de klassieke staalkabel, maar door elektronica.

Shimano kleding: modieuze sportkleding met functie

Shimano biedt een uitgebreide kledinglijn voor fietsers. Voor wegfietsen, mountainbiken, recreatief fietsen of speciaal voor vrouwen: Het aanbod is indrukwekkend groot en er is voor elk wat wils. De Shimano S-Phyre collectie is de prestatielijn voor ambitieuze wedstrijdsporters. Het is ontwikkeld samen met wetenschappers en atleten en is ontworpen om u te helpen het maximale uit u te halen. De Shimano Evolve collectie is gericht op recreatieve sporters die comfortabel willen fietsen maar toch waarde hechten aan een goede functie. Verder heeft Shimano een uitgebreid assortiment dameskleding in het programma en volop kleding voor off-road gebruik.

Shimano brillen: altijd volledig zicht!

Shimano brillen zitten boordevol nuttige functies. Hun lenzen zijn gemaakt van robuust polycarbonaat. Ze zijn licht, bestendig en krasbestendig. Ze zijn ook van hoge optische kwaliteit en vermijden elke vervorming voor een optimaal zicht op elk moment. Het oppervlak van Shimano-lenzen heeft een waterafstotende coating. Water, maar ook stof en vuil rollen er gewoon vanaf. Brillen met meekleurende glazen zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Hun lichttransmissie past zich automatisch aan de omgeving aan, zodat u geen lenzen meer hoeft te verwisselen. Met de nieuwe Shimano Ridescape lenzen biedt Shimano speciale lenzen die optimaal zijn aangepast aan het betreffende gebruiksgebied. Ze zijn beschikbaar voor zowel wegfietsen als gravel en mountainbiken.

Shimano schoenen en Shimano clipless pedalen: een perfect team

Shimano is erin geslaagd op sommige gebieden zo gevestigd te zijn dat hele productlijnen als synoniem voor een productgroep worden beschouwd. Zoals de Shimano SPD technologie, die symbool staat voor het clipless pedaal. SPD staat voor Shimano Pedaling Dynamics. Het verwijst naar het Shimano clipless pedaalsysteem, dat beschikbaar is voor zowel racefietsen als mountainbikes. De respectieve EPD-systemen van de twee categorieën zijn niet met elkaar verenigbaar. Zij bieden elk kenmerken die zijn afgestemd op het toepassingsgebied. Het SPD-systeem voor racefietsen is in de eerste plaats ontworpen voor een stijve en zeer efficiënte verbinding tussen schoen en pedaal. De SPD schoenplaatjes voor mountainbikes bieden een grote bewegingsvrijheid en toch een veilige verbinding. In combinatie met een hoog profiel van de zool kun je goed lopen met het Shimano SPD-systeem voor mountainbikes. Daarom zijn deze schoenen bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Shimano wielen

Shimano wielen ronden de Japanse productportfolio af. Shimano biedt de bijbehorende wielsets voor de top Dura Ace en Ultegra racefietsgroepen. Het Shimano C36 model is bijzonder licht en ideaal voor bergritten. Het Shimano C60-HR model is aerodynamisch geoptimaliseerd en het meest geschikt voor hoge snelheden. De Shimano C50 wielset is een echte allrounder: het combineert perfect de twee werelden van C36 en C60.

Het Shimano E-Bike systeem

Het Shimano Steps systeem is al lang ingeburgerd op het gebied van e-bikes. Shimano heeft aandrijvingen in verschillende prijs- en prestatieklassen in haar assortiment - voor elke e-bike de juiste! In combinatie met een Shimano naafversnelling is het resultaat een ongeëvenaard gebruiksgemak. Dit wordt vooral gewaardeerd door gelegenheidsfietsers en beginners. "Autoshift" zorgt ervoor dat u zich volledig op uw rit kunt concentreren. Het systeem doet de rest. Uw motor kiest automatisch de perfecte versnelling en schakelt terug naar een lagere versnelling om te starten.

De Shimano EP 8 en EP6 e-bike motoren zijn gloednieuw en bieden hoge prestaties met een minimaal gewicht. Hun afmetingen zijn ook zeer compact, zodat ze onopvallend passen in moderne e-bike concepten. Deze nieuwe Shimano e-bike motor generatie is state-of-the-art. Hij is perfect afgestemd op moderne batterijen en batterijbeheersystemen.

Shimano CUES Di2: versnellingen speciaal voor E-Bikes

De CUES Di2 is gloednieuw. Het biedt elektronische schakelprestaties voor alle e-bikes met EP8- en EP6-aandrijvingen. De nieuwe schakelgroep biedt fluweelzacht schakelen en een automatische modus, wat vrij nieuw is op het gebied van derailleurs. Tot nu toe was dit alleen mogelijk met Steps systemen en DI2 versnellingsnaven. Dankzij de Shimano Free Shift-functie kun je schakelen zonder te trappen, wat het comfort aanzienlijk verhoogt.

Concentreer je op de rit – de Shimano app doet de rest!

Shimano heeft verschillende apps in de aanbieding die de conditie van de elektronische componenten nog eenvoudiger en efficiënter maken.

E-Tube Project

Met de Shimano app kan je allerlei aanpassingen doen aan de elektronische onderdelen van Shimano. Je kunt aanvullende informatie opvragen, instellingen aanpassen (bijvoorbeeld speciale functies aan schakelaars toewijzen) en de firmware bijwerken. Voor e-bikesystemen kan je kenmerken van de ondersteuning, het maximumkoppel of de starthulp configureren.

E-Tube Ride

Deze app maakt van je smartphone een uitgebreide fietscomputer. Hiermee kan je navigeren, je actuele rijgegevens altijd in de gaten houden en al je ritten registreren. Met de app kan je smartphone verbinding maken met de elektronische componenten van je fiets. Het kan bijvoorbeeld de huidige stand van de versnelling tonen. Of het vertelt je het oplaadniveau van de accu van je e-bike en het ondersteunend vermogen. Voor sporters is de verbinding met een Shimano vermogensmeter opwindend en opent deze nieuwe trainingsmogelijkheden. Na je rit kun je alle gegevens naadloos uploaden naar het Strava tracking platform.

Shimano Connect Lab

Met deze app kun je het maximale uit je Shimano Powermeter halen. Het geeft je gedetailleerd inzicht in al je ritgegevens. Het helpt je deze gegevens te beheren en te analyseren. Dit maakt het een waardevol instrument om je prestaties te verbeteren.

Filteren

Subcategorie
Versnellingen
Derailleurs
Volledige remmen
Remschijven
Cassettes
Aandrijving onderdelen
Crankstellen
Remblokken
Remklauwen
Kettingen
Automatische pedalen
Trapassen
Kettingbladen
Remadapters
Trapas cranks
Ketting en Cassette pack
Onderdelen
Paar Schijfremmen
Onderdelen mechanische remmen
Onderdelen hydraulische remmen
Wielen
E-bike onderdelen
Cassette
Platformpedalen
Antislip
Gereedschap Aandrijving
Ketting
MTB-schoenen
Racefietsschoenen
Remvloeistof
Groupset
Naven
Wiel onderdelen
Gereedschap (standaard)
Groupe
Mozzi
Paire de commandes
Schroeven
Vetten

Toon mij meer

Toon mij minder

Iets Specifieker
105 10V
105 11V
105 CS-R7100
105 CS-R7101
105 Di2 RD-R7150
105 Di2 ST-R7170-R
105 FC-R7100
Acera 9V
Acera Altus 7V
Acera Altus 8V
Acera M3000
Alfine 11V
Alfine 8V
Alivio 9V
Alivio M4000
Altus
Altus 7V
Altus 8V
Altus 9V
BL-MT201 BR-MT200 BH59
BR-M770 XT
BR-M9100
BR-M9120
BR-M950/739
Claris 8V
CN-6701
CN-E6090
CN-LG500
CS-HG201
CS-HG710
CS-M4100-10
CS-M770
CS-R8100
CS-R9200
Cues FC-U4000-1
Cues FC-U6000-1
Cues FC-U8000-1
Cues FC-U8000-2
Cues RD-U4000
Cues RD-U6020-11
Cues RD-U8020
Cues SL-U6000-11R
Deore 10V
Deore M4100
Deore M5100
Deore M6100
Deore M6120
Deore XT 10V
Deore XT 11V
Deore XT 12V
DURA ACE R55C4 9000 Alu BR9000/7900/6800 et 105
Dura-Ace
Dura-Ace 11V
Dura-Ace 9100
DURA-ACE Di1 9150
Dura-Ace Di2 ST-R9270-R
E8000
FC-EM600
FC-EM900
FC-R8100
FC-R8100-P
FC-R9200
FD-R9250
GR501 Femme
GR903
GRX 11 V
GRX FD-RX-815 Di2
GRX RX 10V
GRX RX400 10V
GRX RX600 11V
GRX RX810 11V
IST-R8050
M4120
M5120
M70T3
M70T4
Metrea 11V
MT410
MT420
MT501
N.C.
Nexus 3V
Nexus 7V
Nexus 8V
PD-EF202
PD-GR400
R55C4
RC100
RC9
RD-M3020-8
RD-M5100-SGS
RD-M7000-11
RD-M8130-SGS
RD-R8150
RD-R9250
RD-RX-815
Saint 10V
Saint M810
Saint M820
Saint PD-M821
SH-XC100
Shimano BL-M4100
SL-M3100-R
SL-M5100-IR
SL-M5130-R10
SL-M8000
SL-M8130-IR11
SL-M8130-R11
SLX 10V
SLX 11V
SLX 12V
SLX M670
SLX M7000
SLX M7100
SLX M7120
Sora
Sora 9V
ST-R8150-R
ST-R9250-R
ST-R9270
ST-RX-815 Di2
TIAGRA
Tiagra 10V
TIAGRA SL-4700
Tourney
Tourney 6V
Tourney 7V
Tourney 8v
Tourney A050 7V
Tourney A070 7V
Tourney TX 8V
Tourney TX 9V
Tourney TZ 6V
Tourney TZ 7V
Ultegra 11V
Ultegra CS-R8101
Ultegra Di2 6870
Ultegra Di2 FD-R8150
Ultegra Di2 ST-R8060
Ultegra ST-R8020
XT 786 GS SHADOW
XT M8000
XT M8120
XTR 11V
XTR 12V
XTR 9000
XTR FC-M9100-1
XTR FC-M9120-1
Zee 10V

Toon mij meer

Toon mij minder

Type
Aansluiting
Achterwiel
Adapter Derailleur
Afstandsbediening
Batterij
Batterij Houder
Bediening aan Stuur
Bottom Bracket
Bovenste kettinggeleider
Cassette
Centerlock -> 6-gaats adapter
Crank zonder vork
Crankarmen
Crankset
Derailleurbehuizing
Derailleurs achter
Derailleurs voor
Derailleurslangen
Direct Gemonteerde Achterremklauw
Direct Mount Crankarmen
Drijvende schijf
Dubbele scharnierende Achterremklauw
Dubbele scharnierende Voorremklauw
Elektrische Kabel
Externe BB Afnemer
FM Adapter -> PM
Groupe
Groupset
Hendel
Hendelpaar
Hydraulische Schijfrem
In te drukken Bottom Bracket
Insert
IS Adapter -> PM
Kabel en Schede Kit
Ketting
Ketting en Cassette pack
Ketting Link
Ketting voor Elektrische Fiets
Kettingas
Kettinggeleider
Klikpedalen (clipless)
Klikpedalen (clipless) met Toeclips
Lader
Metallic brake pads
Minerale Vloeistof
Moyeu Arrière
Moyeu Avant
MTB Schoenen
Naafas
Narrow Wide Tandwiel
Ontluchtingsspuit
Organische Blokken
Paar Remklauwen
Paar Schijfremmen
Paire de commandes
Pionafnemer
PM Adapter -> PM
PM Adapter-> IS
Power Sensor Crankarmen
Rem Links / Voor
Rem Rechts / Achter
Remblokken (x2)
Remblokpatroon (x2)
Remblokpatroon (x4)
Remkabel
Remmenset
Reserve Pinnen
Schijf
Schijfrem Achter
Schijfrem Voor
Schoenen voor Platte Pedalen
Schoenplaatjes
Serrage de Roue Arrière
Set Hybride Pedalen
Set Hybride Pedalen met Toeclips
Slang
Slangenset met Verbindingen
Sluitingsband
Snelheidsmeter
SPD Wielrenschoenen
Speciaal Vet
Steunwielen
Tandwiel
Versnellingsbediener links
Versnellingsbediener rechts
Versnellingsbedieners (paar)
Vlakke pedalen
Voorderailleurklem
Voorwiel
Wielrenschoenen

Toon mij meer

Toon mij minder

Aanbiedingen & Promos
Cashback in aanmerking
Clearance
Nieuw
Verkocht door
Alltricks
Partner Verkoper
Tweedehands
Ja
Nee
 

Opties

Denture Cassette

11-25

Levering vanaf dinsdag

€ 64,99

11-28

Levering vanaf dinsdag

€ 64,99

11-30

Geleverd op 05/06

€ 64,99

11-32

Geleverd op 05/06

€ 64,99

12-25

Levering vanaf dinsdag

€ 64,99

14-28

Levering vanaf dinsdag

€ 64,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacDisponible

Op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkDisponible

Op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Nog maar 3 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Options Chaînes

116 Links

Levering vanaf dinsdag

€ 36,99

126 Links

Geleverd op 05/06

€ 36,99

138 Links

Levering vanaf dinsdag

€ 40,99

 
 

Opties

Denture Cassette

11-28

Levering vanaf dinsdag

€ 42,99

11-30

Levering vanaf dinsdag

€ 45,99

11-32

Levering vanaf dinsdag

€ 45,99

11-34

Levering vanaf donderdag

€ 67,89

12-25

Levering vanaf dinsdag

€ 45,99

 
 
 
 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Nog maar 3 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Denture Cassette

11-30

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

11-34

Geleverd op 03/06

€ 118,46

 

Opties

Denture Cassette

10-45

Levering vanaf dinsdag

€ 119,99

10-51

Levering vanaf dinsdag

€ 119,99

 
 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Denture Cassette

10-45

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

10-51

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Diamètre

140 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 59,99

160 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 59,99

180 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

203 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 69,99

 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Laatste op voorraad!


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Denture Cassette

11-23

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

11-25

Levering vanaf dinsdag

€ 64,99

11-28

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

12-23

Niet op voorraad

12-25

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

12-30

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

 

Opties

Denture Cassette

11-40

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

11-42

Levering vanaf dinsdag

€ 84,99

11-46

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

 

Opties

Diamètre

160 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 34,99

180 mm

Geleverd op 04/06

€ 55,30

203 mm

Levering vanaf dinsdag

€ 45,99

 
 
 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Denture Cassette

11-28

Niet op voorraad

11-30

Levering vanaf dinsdag

€ 279,99

11-34

Levering vanaf dinsdag

€ 279,99

 

Opties

Denture Cassette

11-34

Levering vanaf dinsdag

€ 89,99

 
 

Vind je artikel in één van de volgende winkels:

WinkelAdresBeschikbaarheid
Alltricks Winkel - CoignièresRue des Frères Lumières, Forum de Coignières, 78310 Coignières, FrankrijkDisponible

Nog maar 2 op voorraad!


Alltricks Winkel - Annemasse26 Rue de la Résistance, 74100 Annemasse, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bouc-Bel-AirLa Petite Bastide, 13320 Bouc-Bel-Air, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Bron332 Avenue du General de Gaulle - 69500 Bron, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - Issy-les-Moulineaux9 rue Auguste Gervais, 92130 Issy-les-Moulineaux, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Mérignac5 Rue Hipparque, 33700 MérignacIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Winkel - ToulouseZac De La Masquère, 31750 Escalquens, FrankrijkIndisponible

Niet meer op voorraad


Alltricks Store - Villeneuve d'Ascq4 Boulevard de Mons, 59650 Villeneuve d'AscqIndisponible

Niet meer op voorraad


Bekijk de openingsuren van onze winkels

Opties

Denture Cassette

11-40

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

11-42

Levering vanaf dinsdag

€ 61,99

11-46

Levering vanaf dinsdag

€ 59,99

 
 
 
Alltricks

ALLTRICKS NEWSLETTER

Schrijf je in om de Alltricks Newsletter te ontvangen, met speciale aanbiedingen en kortingen!

Onze partners

(1) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de startdatum van de promotie voor dit product. (2) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de start van de sales. (3) Korting berekend op de laagste Alltricks prijs gedurende de laatste 30 dagen voor de begindatum van de uitverkoop van dit product. (4) Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (5) Vanuit de GMT+1 tijdzone. (6) GMT+1 tijdzone, alleen Creditcard en PayPal bestellingen. Tot 18u met Chronopost en tot 15u met andere leveringsmethoden. Alleen geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. Met uitzondering van feestdagen en weekends. (7) Gebruikelijke levertijd. (8) Gebruikelijke tijd om je bestelling voor te bereiden. Enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Alltricks. (9) Voer de voucher code in voordat je je bestelling bevestigd. (10) Voor creditcard betalingen tussen €80 en €6000. Alleen geldig in België en Nederland, op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. (11) Indien je onmiddellijk afrekent. (12) 10% van de bestellingen kan worden onderworpen aan een willekeurige controle door Oney, waarvoor 24 uur extra nodig is. Sorry voor het ongemak. (13) Ongelimiteerde, gratis leveringen het hele jaar lang! Enkel geldig in Nederland en België, indien je een Premium account hebt. (14) Een extra -10% korting, zonder minimum aankoop op alle producten verkocht en verzonden door Alltricks. De korting wordt opgestuurd op de dag van je verjaardag - indien je een Premium account hebt. 1 keer geldig. (15) De aanbevolen handelsprijs van de leverancier (of de door de partner-verkoper meegedeelde handelsprijs in het geval van producten van partner-verkopers) (16) In januari 2015, via een stemming van Trustpilot gebruikers, onder de e-commerce sites aanwezig op het Trustpilot platform. (17) Een krediet verbindt je en moet terugbetaald worden. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je je bindt. (18) Exclusief producten verkocht door partners

BEVESTIGING VAN HET STOPZETTEN VAN HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Weet je zeker dat je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van je gegevens en wilt vragen om verder te browsen?